McRouwkost

  • Soloartiest   /   Roermond
  • #Hip Hop #Dance #Reggaeton
  • Klinkt als Ali B, Boef, Frenna, Jonna Fraser, Bizzey, Ronnie Flex, Lil kleine, Winne, Mocro Maniac, Esko, Josylsvio, Ir Sais, Caza, Kraantje Papi, Hef, Murda, Feis, Djiggy Dje,

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar McRouwkost

Check beschikbaarheid
McRouwkost, Hip Hop, Dance, Reggaeton soloartist

Wil jij lekker dansen op heerlijke muziek? Een te gekke party en een optreden dat gewoonweg lit is ! Een avond om nooit te vergeten met een positieve vibe? Dan wil jij niemand minder dan McRouwkost op je fissa!

In Januari 2018 treed McRouwkost op in een uitverkochte theatherzaal met achter zich een compleet orkest dat resulteerde in een Encore.
Hij heeft meerdere podia gerocked met zijn brede reportoir. Met zijn Hiphop, Bubblin en heerlijke zwoele vibes brengt Rouwkost je precies in de zone waarin je wilt zijn.

Hij timmert hard aan de weg en heeft een rijke bagage aan ervaring. Niet alleen heeft hij een Masterclass "performance & presentatie" van Akwasi (Zwart Licht) en Gaetan van de Sande die o.a. Ali B,Mr Polska,Opposites en Chantal Janssen begeleid te hebben, gehad, heeft Rouwkost o.a. een eigen radioprogramma, (One FM, Pass The Mic Estafette) en tv programma's te hebben gehost, al je favoriete nederlandse rappers en andere artiesten te hebben geinterviewd ook nog eens zijn eigen materiaal waarop hij zicht nu focused. We zullen nog veel van deze artiest horen.

“Alles gebeurd met een reden”. Hij brengt een positieve lading aan muziek en video producties die samen een symbiose vormen waarin hij de luisteraar door zijn ogen de wereld reflecteert met 1 boodschap “Liefde”.

Muziek

Controlla

Met Jou

No Joke ft Mohiem x Quensley

Reviews

Boek McRouwkost en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

McRouwkost, Hip Hop, Dance, Reggaeton soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeffrey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over McRouwkost

McRouwkost is een solo-artiest uit Roermond. McRouwkost maakt vooral muziek in de genres Hip Hop, Dance & Reggaeton. McRouwkost heeft sinds de inschrijving op 03/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van McRouwkost klinkt als: Ali B, Boef, Frenna, Jonna Fraser, Bizzey, Ronnie Flex, Lil kleine, Winne, Mocro Maniac, Esko, Josylsvio, Ir Sais, Caza, Kraantje Papi, Hef, Murda, Feis, Djiggy Dje,. Het repertoire van McRouwkost bestaat uit alleen eigen werk.

McRouwkost hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.