Maryn

  • DJ   /   Vlaardingen
  • #House #Deep house #Trance
  • Klinkt als Alesso, Martin Garrix, Zedd, Don Diablo, Above & Beyond, Armin van Buuren, Markus Schulz
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Maryn

Check beschikbaarheid
Maryn, House, Deep house, Trance dj

Geen PRO account, Maryn kan hier niet reageren. Graag contact opnemen via andere kanalen (website, facebook, email, telefoon)
Stuur me een e-mail:
info @ djmaryn. com

Maryn is een DJ en producer wiens hart electronische muziek vol van is. Hij is het meest bekend voor zijn gig tijdens Electronic Family 2019, op de mainstage samen met Above & Beyond en Ferry Corsten en The Flying Dutch in het Olympisch Stadion op de ING Nieuwe Helden Stage. Uitgekozen door John Ewbank en ALDA Events, won Maryn daar de ING Nieuwe Helden DJ Contest. Andere artiesten die op The Flying Dutch draaien waren o.a. Armin van Buuren, Hardwell, Nicky Romero en meer.

Maryn is gedraaid door Armin van Buuren tijdens A State Of Trance op Radio538, heeft eigen platen uit op Armada Music en NoCopyrightSounds. Zijn plaat Shake You Off is meer dan 1,5 miljoen keer gestreamed.

Recente gigs zijn o.a. Electronic Family mainstage 2019 met Above & Beyond en Ferry Corsten, Amsterdam Dance Event 2018 op de Maxximize labelnight van Blasterjaxx (met ook Jay Hardway, Julian Jordan o.a.), openen voor Ferry Corsten op Masters Of Trance, Amsterdam Dance Event 2018 Quest4Trance, Beachclub Fuel Bloemendaal en 7EAVEN festival in Alphen aan de Rijn met o.a. De Sluwe Vos en Marco V.

Muziek

Shine On Me (Armada Music) ...

All EDM Genres 20 minute mix

Reviews

Boek Maryn en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Maryn, House, Deep house, Trance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Maryn

Maryn is een DJ uit Vlaardingen. Maryn draait muziek in de stijlen House, Deep house & Trance. Maryn heeft sinds de inschrijving op 17/05/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maryn klinkt als: Alesso, Martin Garrix, Zedd, Don Diablo, Above & Beyond, Armin van Buuren, Markus Schulz. Het repertoire van Maryn bestaat uit covers en eigen werk.

Maryn hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.