Marlito

  • DJ   /   Hoorn
  • #Drum 'n bass #90s #Hardstyle
  • Klinkt als Pendulum, The prodigy, Netsky, Fox Stevenson, Calibre, Promo, Ruffneck, Stunned Guys, Gammer, Darren Styles

Indicatie €200 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Marlito

Check beschikbaarheid
Marlito, Drum 'n bass, 90s, Hardstyle dj

Hi! ik ben Marlo ofwel Marlito,

Van jongs af aan al veel met muziek bezig geweest, draaien en produceren. Toen het een tijd laten liggen en nu terug in de digitale wereld met plaatjes draaien en inmiddels ook weer begonnen met produceren.
De skills weer flink opgevijzeld en lijkt mij weleens leuk voor een leuk prijsje op een feestje te draaien!

Mijn roots liggen in de Early Hardcore (vroeger op vinyl). Maar ik draai eigenlijk vrijwel alles. Ben een groot liefhebber van Drum & Bass en dan vooral de Liquid variant. Verder groot fan van UK Hardcore ( happy hardcore uit de UK) wat weer heel goed te mixen is met Drum & Bass en eigenlijk ook Dubstep. Die stijlen zijn erg verwant geworden de laatste tijd door het label Monstercat en ik vind dat allemaal erg leuk om te draaien.

Maar ik kan net zo goed een latin setje draaien waar ik ook een aardige database van muziek aan heb. Daarin draai ik Moombahton, Soca, Salsa wat dan weer over gaat naar meer House zoals Major Lazer/DJ Snake/Yellow Claw en dan verder de wat commerciëlere platen.

Ik ben zelf 38, dus geboren in de 80s en opgegroeid in de 90s dus hou ook erg van 90s muziek. En dat gaat dan vanaf de Early House (Chicago, Turn Up The Bass, House Party, Techo Trance, Move The House) naar de Eurodance ( K.L.F., Snap, Culture Beat, 2 Bros. on the 4th Floor, Twenty 4 Seven, Captain Hollywood Project, Dj Bobo, Dr Alban etc.) en vervolgens de Nederlandse happy hardcore van de commerciële Charly Lownoise & Mental Theo platen naar de underground happy hardcore (wat dan weer de eerder genoemde Early Hardcore is)

Ik besteed veel aan het in elkaar zetten van sets, ben echt een tunesmatcher die dat zorgvuldig aanpakt. Draai niet echt van hak op de tak, start stop wegfaden zoals sommige DJ's vaak doen. Ben een echte mixer.

Staat mijn verhaal je aan dan hoor ik graag van je!

Muziek

90s_Eurodance_Set_Part 1_Pr...

Latin_Set_Selection_Preview

Bonzai Records Preview Part 2

Reviews

Boek Marlito en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Marlito, Drum 'n bass, 90s, Hardstyle dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marlo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marlito

Marlito is een DJ uit Hoorn. Marlito draait muziek in de stijlen Drum 'n bass, 90s & Hardstyle. Marlito heeft sinds de inschrijving op 18/06/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marlito klinkt als: Pendulum, The prodigy, Netsky, Fox Stevenson, Calibre, Promo, Ruffneck, Stunned Guys, Gammer, Darren Styles. Het repertoire van Marlito bestaat uit covers en eigen werk.

Marlito hanteert een richtprijs van €200 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.