Marketsquare Mike

Indicatie €350 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Marketsquare Mike

Check beschikbaarheid
Marketsquare Mike, Rock, Indie Rock, Progressieve rock band

Deze energieke rockcoverband bestaat uit 5 leden, leadzangeres Claudia, leadzanger en gitarist Paul, Pascal op drums, Jeroen op gitaar en Mel op basgitaar. Allen hebben de nodige ervaring binnen diverse bands. Na een gelegenheidsoptreden in februari 2019 kwamen zij tot de conclusie dat het wel heel erg lekker kli(n)kt en besloten samen verder te gaan. Inmiddels beschikt Marketsquare Mike over een waslijst aan bekende rockcovers en wordt het repertoire nog steeds uitgebreid. Doordat onder andere gekozen wordt voor nummers die andere bands links laten liggen (denk bijvoorbeeld aan 'Candy' van Iggy Pop en Kate Pierson en 'What's the frequency Kenneth' van R.E.M.) treedt er vanzelf een 'oh ja' effect op bij het publiek. Marketsquare Mike staat dan ook garant voor verrassingen! Check het youtube filmpje en de overige media voor een eerste indruk. Grtz Marketsquare Mike

Muziek

Bro Hymn

I Will Follow & Long train ...

Candy & Hard to handle

Reviews

Boek Marketsquare Mike en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Marketsquare Mike, Rock, Indie Rock, Progressieve rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marketsquare Mike

Marketsquare Mike is een band uit Beek. Marketsquare Mike speelt muziek in de genres Rock, Indie Rock & Progressieve rock. Marketsquare Mike heeft sinds de inschrijving op 29/11/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marketsquare Mike klinkt als: Pearl Jam, Editors, Oasis, Foo Fighters, U2, Tracy Bonham, Anouk, K's Choice, Republika . Het repertoire van Marketsquare Mike bestaat uit alleen covers.

Marketsquare Mike hanteert een richtprijs van €350 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.