Marble Chemistry

  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Jazz #Soul
  • Klinkt als Frank Sinatra, Ray Charles, Al Green, Michael Buble, George Michael

Indicatie €595

Stuur een persoonlijk bericht naar Marble Chemistry

Check beschikbaarheid
Marble Chemistry , Pop, Jazz, Soul band

Hebt u iets te vieren en bent u op zoek naar een (semi)akoestisch duo? Dan kan Marble Chemistry u helpen! We hebben jarenlange ervaring in spelen op verjaardagen, ceremonies, recepties, in hotels, op diners, tuinfeesten, bedrijfsevenementen, borrels en festivals. Marble Chemistry kan worden geboekt met gitarist of pianist.

Het concept is simpel. Covers van bekende en minder bekende pop, soul hits en een vleugje jazz in een akoestische setting. Een prachtige ballade die je raakt of een enthousiaste hit waarop je wilt bewegen! Als welkomstcomité voor uw gasten, receptie, festival, (bedrijfs)borrel in het café op de hoek, of huiskamerfeest zijn we ook makkelijk inzetbaar. Betaalbaar en mobiel. We klinken intiem en toegankelijk als een singer-songwriter duo, met de uitstraling van een kleine band. Op die manier kunnen uw gasten nog gezellig praten, genieten van de muziek én zelfs een dansje wagen! Met ons publiek willen we vooral een moment creëren waarop u later met een fijn gevoel aan terugdenkt. “Wat was dat een mooie avond!” We zijn onberispelijk gekleed en denken graag mee over de inhoud van de avond. Daarnaast maken we graag duidelijke afspraken!

Wist u dat:
Italiaans en Frans repertoire ook tot de mogelijkheden behoort?

Muziek

Mash up - George Ezra - Liv...

Comes Love - Billie Holiday...

Shallow - Opname gitaar

Foto's

Reviews

Boek Marble Chemistry en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Marble Chemistry , Pop, Jazz, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marble Chemistry

Marble Chemistry is een band uit Amsterdam. Marble Chemistry speelt muziek in de genres Pop, Jazz & Soul. Marble Chemistry heeft sinds de inschrijving op 23/05/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marble Chemistry klinkt als: Frank Sinatra, Ray Charles, Al Green, Michael Buble, George Michael . Het repertoire van Marble Chemistry bestaat uit alleen covers.

Marble Chemistry hanteert een richtprijs van €595 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.