Malo Malo

  • Band   /   Breda
  • #Americana #Latin
  • Klinkt als The Mavericks, Elvis Presley, Van Morisson, Creedence Clearwater Revival, Bruce Springsteen

Indicatie €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Malo Malo

Check beschikbaarheid
Malo Malo, Americana, Latin band

Wij zijn Malo Malo, een 8-mansformatie uit de omgeving van Breda. We zijn in 2015 begonnen als Tribute band van The Mavericks maar ons repertoire is inmiddels flink uitgebreid. Op onze setlist vind je namelijk ook nummers van Elvis Presley, Van Morisson, Creedence Clearwater Revival, Bruce Springsteen en vele anderen. We zorgen voor een middag of avond vol vrolijke en dansbare muziek.
Onze eerdere optredens zijn bijzonder goed ontvangen en een vervolgoptreden werd vaak dezelfde avond nog besproken. We speelden onder andere bij festival Popelucht, Café Stroop Bosschenhoofd, Café Den Witte Hemel Geertruidenberg, Café Die Twee Rijsbergen, Café De Wereld Rucphen, Café De Burgemeester Etten-Leur en Café Hof van Holland Etten-Leur. Op Facebook hebben we inmiddels meer dan 300 trouwe volgers.
Malo Malo vindt het belangrijk plezier uit te stralen op het podium en doet dit d.m.v. een professionele podiumpresentatie en interactie met het publiek. We voelen ons thuis op ieder podium, van festival tot café. We spelen meestal 3 sets van ongeveer 60 minuten maar in overleg kan dit aangepast worden. Omdat we het belangrijk vinden ook in cafés te spelen proberen we onze gage laag te houden. We vragen EUR1000,- exclusief geluid en hiervoor krijgt u een achtkoppige, energieke band die het publiek aan het swingen krijgt. Een professioneel geluidsbedrijf kan eventueel door ons geregeld worden voor EUR300,-

Muziek

Fats Domino Medley

Malo Malo promo 2018

The Bright Side Of The Road

Reviews

Malo Malo heeft nog geen reviews.

Contact

Malo Malo, Americana, Latin band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Remko

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Malo Malo

Malo Malo is een band uit Breda. Malo Malo speelt muziek in de genres Americana & Latin. Malo Malo heeft sinds de inschrijving op 23/11/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Malo Malo klinkt als: The Mavericks, Elvis Presley, Van Morisson, Creedence Clearwater Revival, Bruce Springsteen. Het repertoire van Malo Malo bestaat uit alleen covers.

Malo Malo hanteert een richtprijs van €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.