Malahulu

  • Band   /   Utrecht
  • #Reggae #Soul #Funk
  • Klinkt als Will and the People, Joss Stone, Amy Winehouse

Indicatie €150 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Malahulu

Check beschikbaarheid
Malahulu, Reggae, Soul, Funk band

Het onstaan van Malahulu begon toen Maxime Beelen (Lead vocalist) op zoek was naar een band om zichzelf als zangeres verder te ontwikkelen. Op de Nederlandse Pop Academie kwam ze 4 jongens tegen die geïnteresseerd waren in het spelen van funk & soul. Zodoende heeft Malahulu een eigen sound ontwikkeld met funky invloeden die een warmte uitstraalt die goed te vergelijken vallen met bands zoals Will And The People, Joss Stone.
De melodieuze gitaar en keys zorgen voor een goeie sfeer voor de toch strakke drum en bas sectie. Al met al een genot om naar te luisteren.
Malahulu heeft in verschillende zalen gespeeld, onder andere Tivoli, bevrijdingsfestival Utrecht en P3 Purmerent en blijven dit enthousiast doorzetten.

Muziek

Don't Mind

Thunder in Mess

Have some fucking faith

Reviews

Boek Malahulu en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Malahulu, Reggae, Soul, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maxime

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Malahulu

Malahulu is een band uit Utrecht. Malahulu speelt muziek in de genres Reggae, Soul & Funk. Malahulu heeft sinds de inschrijving op 13/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Malahulu klinkt als: Will and the People, Joss Stone, Amy Winehouse. Het repertoire van Malahulu bestaat uit alleen eigen werk.

Malahulu hanteert een richtprijs van €150 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.