Maico

Indicatie €995

Stuur een persoonlijk bericht naar Maico

Check beschikbaarheid
Maico , Levenslied, Volksmuziek, Entertainment soloartist

Deze Enschedese zanger begon zijn carrière tijdens Carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangpresetatie en goede stage performance.
Het leven van Maico stond al van jongs af aan in het teken van Nederlandstalige muziek. Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst, inmiddels heeft Maico al vele eigen singles uitgebracht.

'Liefde is een virus', 'Zoveel moois', 'Jij', 'Zij houdt nog steeds van hem', 'Morgen, 'Jij bent mijn nummer1', 'Ik wil weer met je dansen', 'Lach, leef en geniet', 'Je bent er één uit 'n miljoen' worden nog veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische radiostations.

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling.
Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet Maico elke feestzaal, kroeg en feesttent op z'n kop!

Muziek

Maico - Lach Leef En Geniet

Maico - Je bent er één uit ...

Maico - Ik wil weer met je ...

Reviews

Boek Maico en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Maico , Levenslied, Volksmuziek, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maico

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Maico

Maico is een solo-artiest uit Enschede . Maico maakt vooral muziek in de genres Levenslied, Volksmuziek & Entertainment. Maico heeft sinds de inschrijving op 13/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maico klinkt als: Nederlandstalige Zanger . Het repertoire van Maico bestaat uit covers en eigen werk.

Maico hanteert een richtprijs van €995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.