M&B sound

  • DJ   /   Bergen op Zoom
  • #Pop #Disco #Entertainment
  • Klinkt als All round, feest, urban, dance, 70s, 80s, 90s, 00s

Indicatie €300 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar M&B sound

Check beschikbaarheid
M&B sound, Pop, Disco, Entertainment dj

Wij zijn M&B sound. Ruim 15 jaar ervaring als DJ op Bruiloften, Dance Classics Party’s , 80’s & 90’s en diversen horeca gelegenheden.
Onze muziekstijl laat zich het best omschrijven als all-round. Van 80’s en 90’s tot FEEST, Apres Ski, Commerciële Dance en Urban.
Wij zien en horen, voelen ÉN laten het publiek beleven. We draaien en mixen alles aan elkaar en hierbij schuwen we de microfoon niet, maar laten liever de muziek spreken. U bepaald wat u wilt en wij zullen dat leveren. We doen alles in overleg.
Voor we aan een opdracht starten, willen we eerst met u kennis maken en U met ons laten kennis maken. We zullen dan alles met u doornemen.

Reviews

Boek M&B sound en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

M&B sound, Pop, Disco, Entertainment dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bram

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over M&B sound

M&B sound is een DJ uit Bergen op Zoom. M&B sound draait muziek in de stijlen Disco, Pop & Entertainment. M&B sound heeft sinds de inschrijving op 08/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van M&B sound klinkt als: All round, feest, urban, dance, 70s, 80s, 90s, 00s. Het repertoire van M&B sound bestaat uit covers en eigen werk.

M&B sound hanteert een richtprijs van €300 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.