Los Otros Pendejos

  • Band   /   Alkmaar
  • #Jazz #Rock #Funk
  • Klinkt als Los Otros Pendejos

Indicatie €400 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Los Otros Pendejos

Check beschikbaarheid
Los Otros Pendejos, Jazz, Rock, Funk band

LOP is gedestilleerd uit een sessieproject wat in 2015 startte met een wisselend aantal deelnemers en dito stijlfiguren/invloeden. Na de nodige vrijblijvende sessies bleef er een klein groepje van 4 ‘die-hards’ op gitaar, toetsen, drums en bas. Onder de werktitel R.D.H.D. werd gestart met het doorcomponeren en arrangeren van de muzikale schetsen.

De stukken die ze brengen zijn sterk geinspireerd op de jazz, rock en funk klanken zoals die in de late ‘70er en begin 80’er jaren uit Amerika kwamen. In deze tijd liggen ook de roots van het muzikale pad van de mannen. Een en ander wordt gelardeerd met eigentijdse niet altijd zo ingewikkelde melodieen en regelmatig wat wildere stukken: ze maken graag gebruik van de improvisatie en dynamiek die een combinatie van stijlen kan opleveren.

Muziek

Scofo

Tritonette

Riff Raff

Reviews

Boek Los Otros Pendejos en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Los Otros Pendejos, Jazz, Rock, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Los Otros Pendejos

Los Otros Pendejos is een band uit Alkmaar. Los Otros Pendejos speelt muziek in de genres Jazz, Rock & Funk. Los Otros Pendejos heeft sinds de inschrijving op 29/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Los Otros Pendejos klinkt als: Los Otros Pendejos. Het repertoire van Los Otros Pendejos bestaat uit alleen eigen werk.

Los Otros Pendejos hanteert een richtprijs van €400 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.