Los Elegantes Caribeños

  (2)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Salsa #Merengue #Allround
  • Klinkt als Salsa, Merengue, Bachata, Kizomba
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €1200 - €1900

Stuur een persoonlijk bericht naar Los Elegantes Caribeños

Check beschikbaarheid
Los Elegantes Caribeños, Salsa, Merengue, Allround band

Los Elegantes Caribeños is een super swingend dansorkest dat met volle inzet salsa, merengue en andere Caribische muziek speelt. Speciaal voor gelegenheden waar de ruimte of het budget beperk is hebben wij de mogelijkheid om met een kleinere bezetting de muziek te verzorgen. De kwaliteit van de muziek en de gezelligheid blijft gegarandeerd.
Prijs onderhandelbaar // We spelen ook nummers op aanvraag // Prijsindicatie excl. reiskosten en geluid // kleine(budget) formatie vanaf 5 muziekanten mogelijk.

Muziek

Elegantes Demo

Samina

La Negrita del Batey

Foto's

Reviews

Door op 05/02/2020

De band Los Elegantes Caribeños heeft een spetterend optreden gegeven tijdens het jaarlijkse personeelsfeest in Beachclub WOW. Zelf ben ik niet zo'n liefhebber van live muziek, maar zij wisten de sfeer er goed in te houden met leuke en dansbare muziek waar iedereen van kon genieten. Zij zijn een aanrdader vanwege hun diversiteit aan talent en verscheidenheid aan nummers. Los Elegantes is niet zo maar een salsa bandje, maar eentje met gevoel voor publiek en passie voor muziek <3

Door op 29/01/2020

Het was een mooi optreden, erg genoten van deze band. Spelen leuk brengen zweer op je feest. Ervaren muzikanten, vriendelijk en gezellig. Ga ze zeker weer een keer uitnodigen.

Contact

Los Elegantes Caribeños, Salsa, Merengue, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Los Elegantes Caribeños

Los Elegantes Caribeños is een band uit Rotterdam. Los Elegantes Caribeños speelt muziek in de genres Salsa, Merengue & Allround. Los Elegantes Caribeños heeft sinds de inschrijving op 18/05/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Los Elegantes Caribeños klinkt als: Salsa, Merengue, Bachata, Kizomba . Het repertoire van Los Elegantes Caribeños bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Los Elegantes Caribeños krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Los Elegantes Caribeños hanteert een richtprijs van €1200 - €1900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.