Linda Maarseveen

  (3)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Soul #Disco #Jazz
  • Klinkt als Tina Turner, Anastacia, Amy Whinehouse, Shirley Bassey
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €125 - €475

Stuur een persoonlijk bericht naar Linda Maarseveen

Check beschikbaarheid
Linda Maarseveen, Soul, Disco, Jazz soloartist

Linda Maarseveen is niet alleen de enige zangeres die exact dezelfde stem als Anastacia heeft maar benadert tevens het niveau van Tina Turner, Amy Winehouse, Shirley Bassey en de Pointer Sisters.

Linda Maarseveen was 29 jaar toen zij in het huwelijk trad en tijdens haar deelname bij de uitzending Love Letters van Linda de Mol iedereen deed verbazen met haar prachtige stem. Linda de Mol adviseerde haar om via de Soundmixshow haar performance te tonen. In 1992 kwam ze tot de finale en eindigde op de 2e plaats met de vertolking Sometimes van Shirley Bassey.

Muziek

Natural Woman - Linda Maars...

Paid my dues - Linda Maarse...

Rehab - Linda Maarseveen (A...

Reviews

Door op 02/08/2017

Wauw! Wat een stoere dame met geweldige stem! Samen met haar geluidsman was ze de muzikale verrassing op onze vakantieborrel!

Door op 28/12/2016

Linda is een vakvrouw die ook in kleine groepjes zoals op kleine bedrijfsfeestjes een feestelijke sfeer kan starten en opzwepen; daarbij ondersteund door haar eigen geluidsman. Vreemd dat wij niet eerder van haar gehoord hebben. Zouden er nog zoveel onbekende goede zangeressen zijn met de sound van Tina Turner, Amy Winehouse en Lady Marmalade?

Door op 25/12/2016

contact met linda is heel goed...zij doet ook voorstellen en in overleg regelt ze het heel goed...zij weet precies dan wat er tijdens het optreden naar welke muziek ze gaat doen

contact met linda is super..in overleg wat voor muziek er wordt gezongen..ze geeft tips aan je..en daar kies je met haar uit haar repertoire...wat je met haar afspreekt is fantastisch...zij zet een kwaliteit neer op hoog niveau.....mijn complimenten daarvoor hoe zij het allemaal doet..geweldig

Contact

Linda Maarseveen, Soul, Disco, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Linda

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Linda Maarseveen

Linda Maarseveen is een solo-artiest uit Rotterdam. Linda Maarseveen maakt vooral muziek in de genres Soul, Jazz & Disco. Linda Maarseveen heeft sinds de inschrijving op 13/09/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Linda Maarseveen klinkt als: Tina Turner, Anastacia, Amy Whinehouse, Shirley Bassey. Het repertoire van Linda Maarseveen bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Linda Maarseveen krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Linda Maarseveen hanteert een richtprijs van €125 - €475 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.