Leticia y su Rumbadama

  (4)
  • Band   /   amsterdam
  • #Salsa #Wereldmuziek #Latin
  • Klinkt als celia cruz, vocal sampling, oscar d'leon
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Leticia y su Rumbadama

Check beschikbaarheid
Leticia y su Rumbadama, Salsa, Wereldmuziek, Latin band

All Female Latin Band Leticia y su Rumbadama (ook als 4-tet) speelt al 21 jaar in haast ongewijzigde bezetting op de grote en kleinere podia in Nederland en daarbuiten. En Dat hoor je! 4 of 5 vrouwelijke topmuzikantes die klinken als 8 of 10 latin-macho's! Veel vocal specials. Staat van dienst: Van North Sea Jazz via de Oosterpoort en Vredenburg, totaan het Dorpshuis van Aalsmeer

Muziek

el swing

el hierberito

no tienes swing

Reviews

Door op 04/02/2019

De dames van Leticia y su Rumbadama hebben een mooie en vooral swingende bijdrage geleverd aan ons jaarlijkse bedrijfsfeest!

Door op 28/08/2018

Mijn 50ste verjaardag vierde ik in een stal op het platteland. De meerderheid van mijn gasten had geen ervaring met latin muziek. Dus was een tien minuten durende "workshop" ingecalculeerd. Met deze fantastische muzikanten en zangeres bleek van blijven zitten geen sprake. De zangeres leidde het publiek vakkundig naar de dansvloer met haar Cubaanse enthousiasme, waar tien minuten danspassen werden geoefend. Rollators en kinderwagens bleven verder aan de kant geparkeerd. Als latinliefhebber herkende ik natuurlijk de kwaliteit die in huis was gehaald. Ik, wij, hebben zo enorm genoten. DANK JE WEL!

Door op 06/08/2018

Het contact met de artiest was prima. We hebben een leuk en sfeervol feest met Rumbadama beleefd. Er zijn alleen maar positieve reacties gekomen over deze vrolijke professionele dames. Het was echt een topmiddag. Ben nog aan het nagenieten!

Contact

Leticia y su Rumbadama, Salsa, Wereldmuziek, Latin band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - leticia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Leticia y su Rumbadama

Leticia y su Rumbadama is een band uit amsterdam. Leticia y su Rumbadama speelt muziek in de genres Latin, Wereldmuziek & Salsa. Leticia y su Rumbadama heeft sinds de inschrijving op 28/04/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Leticia y su Rumbadama klinkt als: celia cruz, vocal sampling, oscar d'leon. Het repertoire van Leticia y su Rumbadama bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Leticia y su Rumbadama krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Leticia y su Rumbadama hanteert een richtprijs van €600 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.