Lekker Weer

Indicatie €1195 - €1695

Stuur een persoonlijk bericht naar Lekker Weer

Check beschikbaarheid
Lekker Weer, Pop, Entertainment, Coverband band

Feestband Lekker Weer speelt covers voorzien van een eigen twist. Met een origineel repertoire, bestaande uit zomerse medleys en opzwepende festivalknallers en een energieke performance is Lekker Weer de tropische verrassing voor ieder feest.

In een 90 minuten durende show word je meegenomen langs de grootste hits en misfits van de afgelopen decennia. Verwacht 50 Cent, Jody Bernal, de Lambada, Junior Senior, Doe Maar, Franz Ferdinand, Ariana Grande, The Human League en alles wat daar tussenin zit. Het is één grote medley madness!

Muziek

Zandloper (Typhoon cover)

Medley compilatie

Dance Classics compilatie

Reviews

Lekker Weer heeft nog geen reviews.

Contact

Lekker Weer, Pop, Entertainment, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Corné

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lekker Weer

Lekker Weer is een band uit Roelofarendsveen. Lekker Weer speelt muziek in de genres Pop, Entertainment & Coverband. Lekker Weer heeft sinds de inschrijving op 13/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lekker Weer klinkt als: zomerhits, feest, partyband, guilty pleasures. Het repertoire van Lekker Weer bestaat uit alleen covers.

Lekker Weer hanteert een richtprijs van €1195 - €1695 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.