Last Thursday

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Last Thursday

Check beschikbaarheid
Last Thursday, Folk, Pop, Singer-songwriter band

Last Thursday kwam tot leven in de huiskamer van een afgelegen studentencontainerdorp, de achtertuin van de Bijlmerbajes. De bandleden vinden elkaar in een mix van akoestische pop met folk invloeden en een vleugje funk. Denk hierbij aan een mix van Paolo Nutini, Damien Rice, Janne Schra en Mumford & Sons. Tijmen Swaalf zet met zijn akoestische gitaar een strakke basis neer, in sterk samenspel met de percussie/drum van Klaasjan Ouwens. Dit geeft ruimte voor de vioolsolo’s van Mirte de Graaff die door haar klassieke vioolspel met folkinvloeden de nummers aankleedt. David Macro voegt een vleugje funk toe met zijn bas, terwijl zangeres Lisa van der Weij haar teksten met overtuiging brengt. Met zelfgeschreven songs vertellen de bandleden onder andere verhalen over perfecte ongrijpbare liefde en persoonlijke revoluties. De intieme sfeer die dit viertal neerzet bij een optreden geeft ruimte voor een lach, een traan en hier en daar een dansje. De band is zowel te boeken voor een (semi)akoestische intieme setting (zonder drums) als voor grotere zalen (met drums).
De band won in 2015 het Amsterdams Studentenfestival, een jaar later de Strijd om Stukafest, speelde op Magneet Festival, Vredenburg-Tivoli en dat is nog maar het begin!

Muziek

Last Thursday- Never Been s...

Last Thursday- Full Moon

Last Thursday- Cold

Reviews

Last Thursday heeft nog geen reviews.

Contact

Last Thursday, Folk, Pop, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Last Thursday

Last Thursday is een band uit Amsterdam. Last Thursday speelt muziek in de genres Folk, Pop & Singer-songwriter. Last Thursday heeft sinds de inschrijving op 11/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Last Thursday klinkt als: Paolo Nutini, Janne Schra, Damien Rice. Het repertoire van Last Thursday bestaat uit covers en eigen werk.

Last Thursday hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.