LangGras

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar LangGras

Check beschikbaarheid
LangGras, Nederpop, Progressieve rock, Rock band

LangGras is een viermansformatie uit Alkmaar, bestaande uit Harmen Kramer (Drums/zang | Appendix, Fabmore), Dion Ket (Toetsen | Appendix, Ezra), Deek Bleichrodt (Gitaar/zang | Dodge this, Los Otros Pendejos) en Hein Nagelmaeker (Basgitaar | Ergo, Glue in the Jelly). Het viertal speelt goed in het gehoor liggend, Nederlandstalig eigen werk met aanstekelijke teksten. De liedjes variëren van rustig tot grote uitspattingen naar (progressieve) rock.

LangGras bestond al meerdere jaren als akoestisch duo, bestaande uit Harmen Kramer en Dion Ket, voordat in 2016 Gitarist Deek Bleichrodt bij de band werd gevraagd. In eerste instantie gaat het drietal weer als akoestisch trio verder omdat de gevraagde nieuwe drummer en bassist op het laatste moment af haken. Eind 2018 komt bassist Hein Nagelmaeker bij de groep en gaat Harmen Kramer naast zingen ook drummen. Op dat moment is de band LangGras geboren. In het begin worden de veelal rustige liedjes in een bandzetting gearrangeerd. Maar gaandeweg verschuift de focus naar eigenzinnige rock.

Op dit moment is de band druk bezig het eerste album op te nemen.

Muziek

De bus gaat naar het strand

Het IJkgebouw

In het holst van de nacht

Reviews

Boek LangGras en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

LangGras, Nederpop, Progressieve rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Deek

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LangGras

LangGras is een band uit Alkmaar. LangGras speelt muziek in de genres Nederpop, Progressieve rock & Rock. LangGras heeft sinds de inschrijving op 03/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LangGras klinkt als: henny vrienten, beatles, led zeppelin, genesis, porcupine tree, radio head.. Het repertoire van LangGras bestaat uit alleen eigen werk.

LangGras hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.