Knivoj

  • Band   /   Hilversum
  • #Rock #Nederpop
  • Klinkt als Jovink en de Voederbietels, BZB, AC/DC, Wc Experience

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Knivoj

Check beschikbaarheid
Knivoj, Rock, Nederpop band

Knivoj is een jonge band afkomstig uit de mediastad van Nederland: Hilversum.
De band speelt een mix van opzwepende, feestelijke rock en snelle folkmuziek en doet dit geheel Nederlandstalig, wat een interessante combinatie oplevert. Knivoj is begonnen als coverband van o.a. artiesten als Jovink en de Voederbietels, Guus Meeuwis, de Heideroosjes en klassiekers van internationale artiesten waar de band vaak Nederlandstalige versies van maakt. Tegenwoordig is de band hard aan het werk met hun eerste, eigen EP wat zal bestaan uit eigen nummers die gaan over bier drinken, luie mensen en uit de hand lopende barbecues. Waar Knivoj speelt wordt het gegarandeerd een feestje waar het bier alle kanten op vliegt, een beleving die je niet mag missen!

Reviews

Knivoj heeft nog geen reviews.

Contact

Knivoj, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Knivoj

Knivoj is een band uit Hilversum. Knivoj speelt muziek in de genres Nederpop & Rock. Knivoj heeft sinds de inschrijving op 11/12/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Knivoj klinkt als: Jovink en de Voederbietels, BZB, AC/DC, Wc Experience. Het repertoire van Knivoj bestaat uit covers en eigen werk.

Knivoj hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.