Klezmagic

  (3)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Balkan #Gipsy #Volksmuziek
  • Klinkt als Amsterdam Klezmer Band, Roman Oro, Tombaz Ensemble, Giora Feidman
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €1250 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Klezmagic

Check beschikbaarheid
Klezmagic, Balkan, Gipsy, Volksmuziek band

Wij zijn Klezmagic, een jonge, enthousiaste tienkoppige klezmer- en Balkanband uit Amsterdam. We maken voornamelijk traditionele muziek uit de Balkan en de Joodse klezmertraditie en spelen daarmee op straat, kleine festivals en feesten. Klezmagic is in 2008 ontstaan op de Muziekschool Amsterdam als initiatief van Emirhan Tuga, een Turkse klarinettist die de droom had om Nederlandse jongeren in aanraking te laten komen met Balkanmuziek. In 2019 hebben we de muziekschool verlaten en zijn we uitgegroeid tot een zelfstandige groep jonge muzikanten tussen de 20 en 25 jaar met een passie en persoonlijke liefde voor deze muziek.

We laten ons inspireren door artiesten als de Amsterdam Klezmer Band, Goran Bregović en het Barcelona Gipsy Balkan Orchestra. In de afgelopen jaren speelden we onder andere op het hoofdpodium van de Aprilfeesten, het weekend van de Rollende Keukens, het jaarlijks Balkanmuziekfestival Hayde! in de Meervaart en als voorprogramma van de Amsterdam Klezmer Band tijdens Club Amsterdam Klezmer in Mezrab. In de zomer van 2020 tourden we door Europa en speelden we openluchtconcerten in o.a. Zwolle, Groningen, Bremen, Lübeck, en Zürich.

Profielfoto door Jorrit Lousberg bij de uitreiking van het Prinses Bernhard Cultuurfonds, geproduceerd door XSAGA

Muziek

Kanenbraaier

Amsterdamse Sniebel

Mazzeltov - Freilach

Reviews

Door op 18/10/2023

Wij hebben heel erg genoten van het optreden van Klezmagic op onze bruiloft! Het contact met de bandleden was erg prettig en het optreden was erg goed. Dankzij Klezmagic ging iedereen dansen ☺️! En we hebben veel positieve reacties gehad van de gasten ☺️

Door op 21/05/2023

Via Gigstarter zochten we een Klezmerband voor ons feest. Na wat research werd dat Klezmagic. Het is een grote band maar het was geen probleem dat wij graag drie muzikanten wilden. Het contact verliep heel soepel en goeie afspraken waren zo gemaakt. Het was perfect om ze op ons feest te hebben. We hebben genoten van de muziek, van de zang en hebben heerlijk gedanst. Wat ik heb belangrijkste vond was dat ze een super-vibe hebben: open, enthousiast en betrokken. Daardoor kwamen ze niet zo zeer "op ons feest muziek maken" maar waren ze deel van ons feest en onze magic sfeer 😊❣

Door op 06/01/2023

Klezmagic was indeed a magical.
we enjoyed it fully. It was for the wedding party and communication / setup / transport all went super smooth. The party was a huge fun because of the music and their playing. They made the guests dance throught the whole night.
Very much recommended.
Very professional
Transparent
Communication - all clear.
Very reliable.

Thank you Klezmagic once again for everything and making a memorable evening for us. Guests loved it and mostly we enjoyed it fully.

Contact

Klezmagic, Balkan, Gipsy, Volksmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Klez

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Klezmagic

Klezmagic is een band uit Amsterdam. Klezmagic speelt muziek in de genres Balkan, Gipsy & Volksmuziek. Klezmagic heeft sinds de inschrijving op 23/02/2020 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Klezmagic klinkt als: Amsterdam Klezmer Band, Roman Oro, Tombaz Ensemble, Giora Feidman. Het repertoire van Klezmagic bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Klezmagic krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Klezmagic hanteert een richtprijs van €1250 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.