Klezmagic

  • Band   /   Amsterdam
  • #Balkan
  • Klinkt als Amsterdamse Klezmerband

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Klezmagic

Check beschikbaarheid
Klezmagic, Balkan band

Klezmagic bestaat uit een groep jonge muzikanten met een passie voor muziek en de balkan. Opgericht in 2010(?) door Emirhan Tuga als onderdeel van de Muziekschool Amsterdam begon de band als een groep jonge kinderen die in aanraking kwam met de geluiden en klanken van de Balkanstreken. Over de jaren heen wisselde de bemanning van de band, maar bleef de kennis van en het gevoel voor de muziek binnen de band. Na vele jaren een goeie samenwerking te hebben gehad met de Muziekschool is de band sinds september 2019 onafhankelijk geworden om zo nog verder hun eigen Balkan sound te ontwikkelen. Klezmagic treed regelmatig op (zie tabje concerten, input link) en speelt het liefst op gave feesten en andere gezellige plekken.

Muziek

Mazzeltov - Freilach

Kasap Havasi

Kustino Oro

Reviews

Boek Klezmagic en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Klezmagic, Balkan band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Klez

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Klezmagic

Klezmagic is een band uit Amsterdam. Klezmagic speelt muziek in de genres Balkan. Klezmagic heeft sinds de inschrijving op 23/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Klezmagic klinkt als: Amsterdamse Klezmerband. Het repertoire van Klezmagic bestaat uit covers en eigen werk.

Klezmagic hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.