Klezmagic

  • Band   /   Amsterdam
  • #Balkan #Gipsy #Volksmuziek
  • Klinkt als Amsterdam Klezmer Band, Roman Oro, Tombaz Ensemble, Giora Feidman

Indicatie €600 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Klezmagic

Check beschikbaarheid
Klezmagic, Balkan, Gipsy, Volksmuziek band

Wij zijn Klezmagic, een jonge, enthousiaste tienkoppige klezmer- en Balkanband uit Amsterdam. We maken voornamelijk traditionele muziek uit de Balkan en de Joodse klezmertraditie en spelen daarmee op straat, kleine festivals en feesten. Klezmagic is in 2008 ontstaan op de Muziekschool Amsterdam als initiatief van Emirhan Tuga, een Turkse klarinettist die de droom had om Nederlandse jongeren in aanraking te laten komen met Balkanmuziek. In 2019 hebben we de muziekschool verlaten en zijn we uitgegroeid tot een zelfstandige groep jonge muzikanten tussen de 20 en 25 jaar met een passie en persoonlijke liefde voor deze muziek.

We laten ons inspireren door artiesten als de Amsterdam Klezmer Band, Goran Bregović en het Barcelona Gipsy Balkan Orchestra. In de afgelopen jaren speelden we onder andere op het hoofdpodium van de Aprilfeesten, het weekend van de Rollende Keukens, het jaarlijks Balkanmuziekfestival Hayde! in de Meervaart en als voorprogramma van de Amsterdam Klezmer Band tijdens Club Amsterdam Klezmer in Mezrab. In de zomer van 2020 tourden we door Europa en speelden we openluchtconcerten in o.a. Zwolle, Groningen, Bremen, Lübeck, en Zürich.

Muziek

Kanenbraaier

Amsterdamse Sniebel

Mazzeltov - Freilach

Reviews

Boek Klezmagic en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Klezmagic, Balkan, Gipsy, Volksmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Klez

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Klezmagic

Klezmagic is een band uit Amsterdam. Klezmagic speelt muziek in de genres Balkan, Gipsy & Volksmuziek. Klezmagic heeft sinds de inschrijving op 23/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Klezmagic klinkt als: Amsterdam Klezmer Band, Roman Oro, Tombaz Ensemble, Giora Feidman. Het repertoire van Klezmagic bestaat uit covers en eigen werk.

Klezmagic hanteert een richtprijs van €600 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.