Kimmy June

  (1)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Country #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als Ilse DeLange, Carrie Underwood, Dixie Chicks, Miranda Lambert, Dolly Parton
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Kimmy June

Check beschikbaarheid
Kimmy June, Country, Pop, Singer-songwriter soloartist

Kimmy June is in 1994 geboren als Kim van der Gouw in Waalwijk. Op haar vierde ontdekte ze het eerste album van Ilse DeLange. Vanaf dat moment is haar liefde voor countrymuziek en het zingen en spelen van countrysongs een voldongen feit. Het jonge meisje en de gitaar waren onafscheidelijk. Op twaalfjarige leeftijd is Kim samen met haar ouders naar Oostenrijk geïmmigreerd en heeft daar zeven jaar gewoond. In Oostenrijk heeft ze het gitaarspelen verder uitgebouwd. Snel volgde een reeks eigen songs waarbij zij zichzelf begeleidt.

Op haar zeventiende deed ze mee aan de Duitse talentenshow “Deutschland sucht den Superstar” en roerde de jury tot tranen. De songs van Kimmy June hebben een sound en frasering die on-Nederlands is en sluit naadloos aan bij de sound die we kennen uit Nashville, de bakermat van de countrymuziek.

In 2013 verhuisde ze terug naar Nederland en begon de lerarenopleiding Duits terwijl ze zich doorontwikkelde als componiste en zangeres. Deze singer-songwriter ademt muziek en daarom zal muziek altijd het hoofddoel zijn in het leven van Kimmy June.

Geïnspireerd door haar idolen Miranda Lambert, Carrie Underwood, Ilse DeLange, Dolly Parton en The Dixie Chicks, werkt Kim samen met de coaches van Vocal Center Robin van Beek en Duncan Laurence, begeleid door Desiree Manders aan haar eerste EP met volledig eigen werk en aan haar verdere carrière.

Muziek

Mellow Lark (Original)

Lily Of The Valley (Original)

I Wish I Was - Maren Morris...

Foto's

Reviews

Door op 01/07/2019

Zeer positief. Goed contact en het ging zoals wij gehoopt hadden.

Contact

Kimmy June, Country, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kimmy June

Kimmy June is een solo-artiest uit Rotterdam. Kimmy June maakt vooral muziek in de genres Country, Pop & Singer-songwriter. Kimmy June heeft sinds de inschrijving op 02/11/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kimmy June klinkt als: Ilse DeLange, Carrie Underwood, Dixie Chicks, Miranda Lambert, Dolly Parton. Het repertoire van Kimmy June bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Kimmy June krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Kimmy June hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.