Kiki Mettler & Band

Indicatie €300 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Kiki Mettler & Band

Check beschikbaarheid
Kiki Mettler & Band, Easy Listening, Singer-songwriter, Akoestisch band

Singer Songwriter Kiki Mettler heeft het afgelopen jaar heel veel solo gespeeld. In 2016 had ze 80 optredens, ze speelde al op Festival Mundial, Radio Veronica, W2 & Club Dauphine. Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge en uitgeroepen tot Top Talent van PopEi. Eind 2016 bracht ze haar eerste single uit, die werd geschreven door Rob Crosby (songwriter van o.a. The Common Linnets & Lady Antebellum).

Op 26 mei 2017 presenteerde Kiki haar debuut EP 'Feathers' in een overvolle zaal van PopEi in Eindhoven. Net zoals op de EP, was ze tijdens die release voor het eerste te horen mét band. Daarna volgde een 30 shows tellende tour door Nederland & België en het jaar werd afgesloten met een succesvolle Popronde tour met 28 optredens.

Op dit moment is Kiki finaliste van de Grote Prijs van Nederland 2018!

Muziek

Feathers or Wings

Tree of Life

Your Eyes

Reviews

Boek Kiki Mettler & Band en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Kiki Mettler & Band, Easy Listening, Singer-songwriter, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kiki

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kiki Mettler & Band

Kiki Mettler & Band is een band uit Eindhoven. Kiki Mettler & Band speelt muziek in de genres Easy Listening, Singer-songwriter & Akoestisch. Kiki Mettler & Band heeft sinds de inschrijving op 13/06/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kiki Mettler & Band klinkt als: Singer Songwriter, Akoestische sferische pop, PopEi Top Talent. Het repertoire van Kiki Mettler & Band bestaat uit covers en eigen werk.

Kiki Mettler & Band hanteert een richtprijs van €300 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.