Kid Harlequin

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Kid Harlequin

Check beschikbaarheid
Kid Harlequin , Progressieve rock, Electronic, Rock band

Het najaar van 2016 staat in het teken van de release van het 2de album, ITCH, een toffe samenwerking met Marcela Bovio (stream of passion), shows in de HMH en Ziggo na Alter Bridge en Placebo en natuurlijk veel nieuwe content. Verwacht donkere rock vol gitaar riffs, soms wat elektronica en vooral veel energie op het podium.

Deze rockers zijn geinspireerd door Nine Inch Nails, A Perfect Circle, Deftones en Placebo. Na de release van de eerste EP werden er 55 shows gespeeld, is er een tour in de UK gedaan (later een 2de) en stonden in de halve finale van de Grote Prijs. In 2015 werd het album gereleased in Rotown, Rotterdam, hadden ze een mooie plek op Baroeg Open Air, deden een tour in Duitsland en waren ze onderdeel van de Popronde. Eerder besteedde Aardschok, Music Maker, de Gitarist en de Bassist al aandacht aan ze en mochten ze het voorprogramma doen van bands als Raketkanon en Green Lizard.

Kid Harlequin bestaat uit Julien Graute ( Zang, Gitaar ), Arianne Van Der Steege ( Gitaar ), Bronco Kuijt( Bas ) en Erik Stein ( Drums ).

Muziek

ITCH

Otherside

ITCH

Reviews

Boek Kid Harlequin en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Kid Harlequin , Progressieve rock, Electronic, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Julien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kid Harlequin

Kid Harlequin is een band uit Rotterdam. Kid Harlequin speelt muziek in de genres Progressieve rock, Electronic & Rock. Kid Harlequin heeft sinds de inschrijving op 29/11/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kid Harlequin klinkt als: Deftones, A Perfect Circle, Nine Inch Nails. Het repertoire van Kid Harlequin bestaat uit alleen eigen werk.

Kid Harlequin hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.