KASPER

  • Band   /   Almere
  • #Funk #Soul #Pop
  • Klinkt als Bruno Mars, Alain Clark, Justin Timberlake

Indicatie €250 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar KASPER

Check beschikbaarheid
KASPER, Funk, Soul, Pop band

KASPER is een singer-songwriter en producer uit Almere. Zijn hoofdinstrumenten zijn zang en gitaar, beïnvloed door verschillende muziekstijlen. Zijn gitaarspel wordt gekenmerkt door funk en rock invloeden, terwijl zijn zang meer een soul-vibe heeft. Live speelt hij zowel akoestisch als met band.

In oktober 2016 kwam zijn EP "Just Take It" uit. De daarvan afkomstige single "Do It Like This feat. Kéwork" kreeg airplay van onder meer Radio 2 en Veronica, en werd in de playlist opgenomen bij Sublime FM en NPO Soul & Jazz. Op Spotify behaalde het nummer meer dan 300.000 streams.

Als live-act was hij te horen bij onder andere het AVROTROS Muziekcafé, Ekdom in de Ochtend en de Roodshow (NPO 2). Een volledig album staat gepland voor eind 2019.

Muziek

Do It Like This feat. Kéwork

Just Take It

I Can't Love You

Reviews

Boek KASPER en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

KASPER, Funk, Soul, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over KASPER

KASPER is een band uit Almere. KASPER speelt muziek in de genres Funk, Soul & Pop. KASPER heeft sinds de inschrijving op 26/02/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van KASPER klinkt als: Bruno Mars, Alain Clark, Justin Timberlake. Het repertoire van KASPER bestaat uit covers en eigen werk.

KASPER hanteert een richtprijs van €250 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.