Kalimba

  • Ensemble   /   Bergen op Zoom
  • #Pop #Country #Soul
  • Klinkt als Beatles, Beegees, Beach Boys, Earth, Wind & Fire, Doobie Brothers

Indicatie €550 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Kalimba

Check beschikbaarheid
Kalimba, Pop, Country, Soul ensemble

Hallo, wij zijn Kalimba!
Wij spelen '60s '70s muziek en brengen de Peace, Love & Happiness- sfeer met ons mee✌💚:) Met een akoestische gitaar, een ukulele en een kalimba spelen we de leukste songs uit de Flower Power-tijd!

Organiseer je een (tuin)feestje of bruiloft, dan zijn wij graag van de partij! :) Als je op zoek bent naar goede live-muziek die weinig ruimte in beslag neemt, maar toch vol kan klinken, dan zit je bij ons goed!

Doordat we met zijn 2en de basis zijn van Kalimba, zijn wij betaalbaar voor elk feest! Bij wat grotere gelegenheden en een groter budget nemen we onze Bassist & Drummer ook mee! Wij spelen in principe overal in Nederland.

Bel of mail ons gerust met vragen en kijk op de website!

live muziek * flower power * hippie * bandje * duo * betaalbaar * akoestisch *sixties * seventies * feestje * bruiloft * zang * love * peace * feelgood * the beatles * beegees * beach boys * earth, wind & fire * jimi hendrix * the everly brothers * gezellig * kalimba * tweestemmig * verjaardag

Muziek

Eight Days A Week Cover

Surfin'USA Cover

Bye Bye Love Cover

Reviews

Boek Kalimba en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Kalimba, Pop, Country, Soul ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Richard

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kalimba

Kalimba is een ensemble uit Bergen op Zoom. Kalimba speelt muziek in de stijlen Pop, Country & Soul. Kalimba heeft sinds de inschrijving op 18/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kalimba klinkt als: Beatles, Beegees, Beach Boys, Earth, Wind & Fire, Doobie Brothers. Het repertoire van Kalimba bestaat uit alleen covers.

Kalimba hanteert een richtprijs van €550 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.