JR Kenna

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar JR Kenna

Check beschikbaarheid
JR Kenna, Dancehall, Reggaeton, Reggae soloartist

Er zijn artiesten die hun hele leven al muziek inademen. Jr Kenna geboren op 19-01-1995 afkomstig van een muzikale begaafde familie is zo’n artiest.
Op 10 jarige leeftijd begon hij het rappen in de muziekwereld te ontdekken wat als snel veranderde naar zijn interesse in Reggae/Dancehall muziek waar hij dan ook in uitblinkt. Medio 2014 doet hij zijn intrede in deze scene en neemt deel aan de Benelux Reggae Contest in Antwerpen en eindigt op de 2e plaats. Dit heeft geleid tot menig optredens op grote festivals als Zwarte Cross en Heineken Music Hall waar hij o.a. podia heeft gedeeld met artiesten als Gentleman, Kenny B, Maxi Priest, Turbulance, Micah Shemiah en tevens als support act voor hit artiest Gyptian is geweest.
Jr Kenna is een veelzijdig artiest waardoor ook zijn liefde voor Urban/ Dancehall is toegevoegd aan zijn muziekgenres.

Muziek

Pretty Wine

Pon di bed

Get Gyal Nuff

Reviews

Boek JR Kenna en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

JR Kenna, Dancehall, Reggaeton, Reggae soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - JR Kenna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JR Kenna

JR Kenna is een solo-artiest uit Dronten . JR Kenna maakt vooral muziek in de genres Dancehall, Reggaeton & Reggae. JR Kenna heeft sinds de inschrijving op 02/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JR Kenna klinkt als: jamaicaanse dancehall artiesten. Het repertoire van JR Kenna bestaat uit alleen eigen werk.

JR Kenna hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.