Joyce Rising

  • Band   /   Apeldoorn
  • #Singer-songwriter #Pop #Soul
  • Klinkt als Amy Winehouse, Meghan Trainor, Pharrell Williams, Aretha Franklin

Indicatie €900 - €1100

Stuur een persoonlijk bericht naar Joyce Rising

Check beschikbaarheid
Joyce Rising, Singer-songwriter, Pop, Soul band

“De 60’s zijn weer helemaal terug!” We kunnen weer broeken met wijde pijpen aan en overal blousjes met stippeltjes en streepjes kopen. Tevens beleven we de oude soul retro tijden opnieuw met de muziek van huidige artiesten als Bruno Mars, Olly Murs, Meghan Trainor en Pharrell Williams. Geïnspireerd door deze artiesten schrijft en produceert zangeres Joyce Rising haar liedje: “You can’t control me”. Joyce Rising houdt van de oude soul funk muziek van onder andere Motown en zong zelf jarenlang liedjes van Aretha Franklin en James Brown. "Mensen zijn meer dan ooit toe aan echte muziek in 2015, zegt Joyce, recht uit het hart geschreven en gezongen". Muziek dat vanuit de ziel is geschreven en waar mensen zich makkelijk aan kunnen relateren is hip! Deze muziek raakt een groot publiek. Dit is tevens het doel van Joyce Rising met haar muziek. Mensen inspireren en happy maken met “makkelijk in het gehoor liggende liedjes”. Joyce schrijft de teksten vanuit haar hart en passie voor muziek en deze teksten zijn grotendeels autobiografisch.
Joyce Rising gaat al een tijdje mee in de muziek business. Haar vader haalde laatst cassettebandjes uit een oude doos waarop te horen is hoe Joyce als driejarige haar eigen liedjes improviseert. Joyce haar moeder zong in een Gospelkoor en al snel wist Joyce dat zij dit ook wilde: “Zingen”! Joyce zong in allerlei (cover)bands en studeerde af aan het Rotterdams conservatorium als uitvoerend musicus en zangdocente. Na haar studie begon Joyce in 2006 haar muziekbedrijf en boekt tot op heden haar coverband (http://www.therisings.nl) voor optredens op allerlei soorten feesten. In 2009 begon Joyce ook met het produceren van muziek in haar home-studio en creëerde allerlei soorten muziek. Joyce is een echte muziekfreak en “doe-t-zelver” met een creatieve geest. Naast zingen speelt Joyce gitaar en piano en geeft zij zangles in Apeldoorn in haar zangpraktijk. Momenteel is Joyce bezig met de repetities voor haar videoclip van het liedje
“You can’t control me”. De release van de videoclip staat gepland in de zomer van 2015. Daarnaast is Joyce druk met het promoten van haar muziek bij de radio en tv en zal zij live optredens gaan verzorgen met haar band in 2015. Joyce is zeker weten “Rising" en heeft als missie mensen, die Joyce “Risers” noemt, met haar soulvolle muziek en intieme boodschappen te inspireren. Joyce zegt: “You not only hear my music, you feel it”. Joyce wil door haar muziek mensen hun power laten voelen die zij in zichzelf hebben. Met deze power kun je alles bereiken wat je wilt. Volg zangeres/songwriter Joyce Rising op: http://www.joycerising.com.

Muziek

You Can't Control Me

Promised Land

Heartbroken

Reviews

Boek Joyce Rising en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Joyce Rising, Singer-songwriter, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joyce

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joyce Rising

Joyce Rising is een band uit Apeldoorn. Joyce Rising speelt muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Soul. Joyce Rising heeft sinds de inschrijving op 13/04/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joyce Rising klinkt als: Amy Winehouse, Meghan Trainor, Pharrell Williams, Aretha Franklin. Het repertoire van Joyce Rising bestaat uit covers en eigen werk.

Joyce Rising hanteert een richtprijs van €900 - €1100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.