Jorieke Sterken

  • Soloartiest   /   Almelo
  • #Country #Rock #Pop
  • Klinkt als Ilse de Lange, Alannah Myles, Jorieke Sterken

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Jorieke Sterken

Check beschikbaarheid
Jorieke Sterken, Country, Rock, Pop soloartist

De negentienjarige Jorieke Sterken uit Almelo is een muzikale duizendpoot, ook al bespeelt ze zelf geen instrument. Op het gehoor zingt ze elk nummer in één keer raak. Alle muziekstijlen zijn voor haar weg gelegd, van Nederlandstalig tot rock, van jazz tot country, niets is te gek voor Jorieke. Mensen kennen haar enkel als countryzangeres, maar dit is dus zeker niet waar, op verzoek kan elk nummer worden gezongen.

Mensen verblijden met haar zang is het gene wat Jorieke dan ook het liefst doet, dat houdt in dat ze na haar avontuur in House of Talent dan ook zeker niet bij de pakken neer gaat zitten. Maar verder gaat met waar ze goed in is: zingen. Samen met gitarist Sven Reus is Jorieke te boeken voor huiskamerconcerten door het hele land.

Bang voor verandering is zij zeker niet. Ze heeft alle haarstijlen en haarkleuren uitgeprobeerd en gaat dit de komende tijd ook met muziekstijlen doen, dus verwacht mooie uiteenlopende nummers en samenwerkingen.

Muziek

Jorieke Sterken - Its Right...

Jorieke Sterken - 9 to 5

Jorieke Sterken - Tennessee...

Reviews

Boek Jorieke Sterken en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jorieke Sterken, Country, Rock, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jorieke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jorieke Sterken

Jorieke Sterken is een solo-artiest uit Almelo. Jorieke Sterken maakt vooral muziek in de genres Country, Rock & Pop. Jorieke Sterken heeft sinds de inschrijving op 02/11/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jorieke Sterken klinkt als: Ilse de Lange, Alannah Myles, Jorieke Sterken. Het repertoire van Jorieke Sterken bestaat uit covers en eigen werk.

Jorieke Sterken hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.