Joep van Leeuwen & Band

  (3)

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Joep van Leeuwen & Band

Check beschikbaarheid
Joep van Leeuwen & Band, Singer-songwriter, Muziektheater, Nederpop band

Nederlandstalige muziek met een verhaal. In de stijlen van jazz tot pop worden alledaagse en maatschappelijke noten gekraakt.

Zelf is Joep de naamgever van de band. Samen met Jan van den Boomen, op contrabas en Frank Buers op percussie/drums speelt hij Nederlandstalige liedjes met teksten die mensen aan het denken zet. Deze nummers schrijft hij zelf en arrangeert hij samen met de mannen van de band.

Ze komen het beste uit de verf bij publiek met een luisterend oor. Tussen de nummers door bestaat de mogelijkheid om verhalen te horen zodat het geheel een kleine theatervoorstelling wordt.

Muziek

Laat 't los, laat 't gaan

Zolang er vrienden zijn

Wacht niet op groen

Reviews

Door op 22/03/2018

Op 11 maart 2018 heeft onze zorgorganisatie in Nijkerk de huiskamer opengesteld voor het kunst- huiskamerproject "Gluren bij de Buren".
Tijdens dit festival heeft Joep van Leeuwen met zijn band bij ons opgetreden.
Wij hebben meer dan 100 bezoekers mogen verwelkomen voor dit optreden en vele enthousiaste reacties ontvangen.
Het was een geweldig optreden en wij willen hierbij de Joep van Leeuwen band van harte aanbevelen.

Door op 05/03/2018

Alle afspraken met Joep van Leeuwen zijn uitstekend nagekomen. We hebben genoten van de muziek. Ook van de gasten hebben we hele leuke reacties gekregen. Kortom, 'het kon niet beter'!

Door op 04/12/2017

Super genoten van Joep van Leeuwen band. Was helemaal passend voor mijn 50e verjaardag. Opvallend was ook het leuke contact vooraf met Joep, de avond zelf en na afloop. Heel flexibel heeft hij op alle wensen leuk en super gereageerd. Dank je, een grote aanrader voor ieder die een lekker knal feest wil geven met diepgang (van de teksten) Paulien uit Nijmegen

Contact

Joep van Leeuwen & Band, Singer-songwriter, Muziektheater, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joep

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joep van Leeuwen & Band

Joep van Leeuwen & Band is een band uit Weesp. Joep van Leeuwen & Band speelt muziek in de genres Singer-songwriter, Muziektheater & Nederpop. Joep van Leeuwen & Band heeft sinds de inschrijving op 24/01/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joep van Leeuwen & Band klinkt als: Acda en de Munnik, Huub van der Lubbe, Maarten van Roozendaal. Het repertoire van Joep van Leeuwen & Band bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Joep van Leeuwen & Band krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Joep van Leeuwen & Band hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.