jazztrio Sunny

  (2)
  • Band   /   Arnhem
  • #Easy Listening #Jazz #Akoestisch
  • Klinkt als jazztrio, stan getz, frank sinatra, easy, jazz, nat king cole, miles davis
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €795 - €1095

Stuur een persoonlijk bericht naar jazztrio Sunny

Check beschikbaarheid
jazztrio Sunny, Easy Listening, Jazz, Akoestisch band

Het Sunshine jazztrio brengt swingende stijlvolle muzikale omlijsting voor uw huwelijk, feest, borrel, receptie of business event. De muziek is niet overheersend zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De heren zorgen voor een aangename sfeer en “classy’ uitstraling. Het repertoire bestaat uit swing, bossa nova en bekende popnummers in een jazzy jasje.

Jazztrio met aangenaam volume

Het jazztrio bestaat uit ervaren muzikanten die sfeer en gasten voorop stellen. We zorgen voor een aangenaam volume en goede sfeer. Het muzikaal omlijsten van een gelegenheid is iets anders dan een concert geven, dat snappen deze jazz professionals heel goed. Het Sunshine jazztrio haalt voldoening uit het verzorgen van een goed sfeer en een geslaagde middag of avond.

Mobiel

Het trio kan eventueel mobiel spelen en per sets van plek wisselen. Dit kan zowel binnen als buiten (onder de juiste weersomstandigheden en afhankelijk van de ruimte). Neemt u vrijblijvend contact op voor uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

Muziek

Sunshine Jazztrio

shorter compilation 2

shorter compilation

Reviews

Door op 28/03/2019

Bedankt, de heren hebben prachtige muziek gespeeld!

Door op 21/03/2019

We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Voor mij als bruid gaat zo'n dag vol indrukken erg snel aan me voorbij en kon ik juist daarom niet bewust genieten zoals ik anders wel zou doen. Jullie muziek heb ik wél steeds gehoord..en dwong me soms om even stil te staan en te genieten van het moment. Dank daarvoor! !

Contact

jazztrio Sunny, Easy Listening, Jazz, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joost

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over jazztrio Sunny

jazztrio Sunny is een band uit Arnhem. jazztrio Sunny speelt muziek in de genres Easy Listening, Jazz & Akoestisch. jazztrio Sunny heeft sinds de inschrijving op 09/01/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van jazztrio Sunny klinkt als: jazztrio, stan getz, frank sinatra, easy, jazz, nat king cole, miles davis. Het repertoire van jazztrio Sunny bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: jazztrio Sunny krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

jazztrio Sunny hanteert een richtprijs van €795 - €1095 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.