Jazztrack

Indicatie €150 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Jazztrack

Check beschikbaarheid
Jazztrack, Jazz, Bossa nova, Easy Listening band

Een jazz-klassieker in een eigentijds jasje; een bekende popsong in jazz- of latin uitvoering; en daarnaast veel eigen nummers en eigen arrangementen; latin, jazz en fushion komen voorbij, maar altijd toegankelijk en aanstekelijk, ook voor mensen die zeggen niet van jazz te houden. Jazz track heeft strakke, swingende arrangementen, afgewisseld met avontuurlijke stukken waarbinnen nog meer ruimte is voor improvisatie. Een leuke mix van verrassing en herkenning. Een feest geven doe je niet zomaar. Je wilt iets bijzonders. Met de jazzband JazzTrack wordt je feest onvergetelijk!

Muziek

Get out of my way

Superstitious

Counterwait

Reviews

Boek Jazztrack en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jazztrack, Jazz, Bossa nova, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Merel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jazztrack

Jazztrack is een band uit Zutphen. Jazztrack speelt muziek in de genres Jazz, Bossa nova & Easy Listening. Jazztrack heeft sinds de inschrijving op 10/12/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jazztrack klinkt als: Tom Waits, Rodgers & Hart, Duke Ellington, John Coltrane, Amy Winehouse. Het repertoire van Jazztrack bestaat uit covers en eigen werk.

Jazztrack hanteert een richtprijs van €150 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.