P.I.E.N. trio duo

  (2)
  • Band   /   Arnhem
  • #Allround #Jazz #Easy Listening
  • Klinkt als Ella Fitzgelrald, Caro Emerald, Treintje Oosterhuis,
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €1050

Stuur een persoonlijk bericht naar P.I.E.N. trio duo

Check beschikbaarheid
P.I.E.N. trio duo, Allround, Jazz, Easy Listening band

Zangeres Pien Schneider brengt samen met gitaar en contrabas easy pop, jazz-standards uit het ‘American Songbook’, Braziliaanse songs. Bekende nummers op een swingende en relaxte manier gebracht. De gitaar en contrabas hebben een warm geluid wat uitstekend past bij het verzorgen van achtergrondmuziek.

voor receptie, borrel of diner

Trio (en duo) P.I.E.N. speelt voornamelijk op bruiloftsrecepties, zakelijke evenementen en als muzikale omlijsting voor bijvoorbeeld een diner of opening. De musici stellen zich dienstbaar en flexibel op naar sfeer en gasten. Tussen de sets door verzorgen ze ook achtergrondmuziek. Zie de promovideo hieronder om een indruk te krijgen!

Muziek

La vie en rose

alles is liefde

hoe

Reviews

Door op 29/03/2019

We had the P.I.E.N. trio to perform for us at a corporate dinner at the Heineken Experience in February 2019. They were very professional, were not too loud while everyone ate their dinners and chatted, and then, as planned, they became the entertainment and really 'wowed' us all. Their selection of music was perfect, and their musicianship was excellent. I would recommend them to anyone looking for a high-quality jazz band. First class!

Door op 25/03/2019

Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen. We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten!

Contact

P.I.E.N. trio duo, Allround, Jazz, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joost

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over P.I.E.N. trio duo

P.I.E.N. trio duo is een band uit Arnhem. P.I.E.N. trio duo speelt muziek in de genres Allround, Jazz & Easy Listening. P.I.E.N. trio duo heeft sinds de inschrijving op 21/03/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van P.I.E.N. trio duo klinkt als: Ella Fitzgelrald, Caro Emerald, Treintje Oosterhuis, . Het repertoire van P.I.E.N. trio duo bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: P.I.E.N. trio duo krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

P.I.E.N. trio duo hanteert een richtprijs van €550 - €1050 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.