Jazzduo 3for2

  (1)
  • Band   /   Arnhem
  • #Jazz #Bossa nova #Swing
  • Klinkt als stan getz, astrid gilberto, miles davis, frank sinatra
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €450 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Jazzduo 3for2

Check beschikbaarheid
Jazzduo 3for2, Jazz, Bossa nova, Swing band

Jazzduo 3for2 is bestaat uit saxofoon en gitaar en is uitstekend geschikt voor het verzorgen van muziek op een bruiloft, receptie of bedrijfsevenement. Relaxte jazz, swing en bossa als perfecte sfeermaker. De muziek is bedoeld als achtergrondmuziek zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De musici zijn netjes gekleed en zorgen en hebben een flexibele opstelling waarbij sfeer en gasten voorop staan.

jazzduo saxofoon en gitaar
Deze bezetting heeft heel weinig ruimte nodig wat handig kan zijn op een drukke receptie, of locatie. Het duo kan wisselen per set en zijn dus mobiel inzetbaar.

op tijd aanwezig en in pak
Het jazzduo is altijd een uur voor aanvang aanwezig om ruim op tijd speelklaar te zijn. De heren spelen uiteraard in pak. Tussen de sets door kunnen zij op verzoek voor pauzemuziek zorgen. In overleg is het ook mogelijk dat het jazzduo een microfoon meeneemt waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken

Muziek

all of me

Manha de Carnaval

swing

Reviews

Door op 06/05/2019

Beste Joost,
Bedankt voor jullie mooie opreden. We hebben veel complimenten gekregen. We kunnen jullie van harte aanbevelen. Graag tot een volgende keer!

Contact

Jazzduo 3for2, Jazz, Bossa nova, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joost

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jazzduo 3for2

Jazzduo 3for2 is een band uit Arnhem. Jazzduo 3for2 speelt muziek in de genres Jazz, Bossa nova & Swing. Jazzduo 3for2 heeft sinds de inschrijving op 06/05/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jazzduo 3for2 klinkt als: stan getz, astrid gilberto, miles davis, frank sinatra. Het repertoire van Jazzduo 3for2 bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jazzduo 3for2 krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Jazzduo 3for2 hanteert een richtprijs van €450 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.