Jasper Slaghuis

Indicatie €75 - €249

Stuur een persoonlijk bericht naar Jasper Slaghuis

Check beschikbaarheid
Jasper Slaghuis, Folk, Pop, Singer-songwriter soloartist

Jasper Slaghuis maakt muziek uit noodzaak. In het verleden deed hij dit als zanger en songsmid van de band Yukka. Met Yukka bracht hij 3 cd’s uit, trad op bij radio (o.a. 3FM) en tv (Barend en van Dorp) en op velerlei podia en festivals. Maar Yukka stopte, en dus werd het stil, eventjes.

Nu maakt Jasper muziek vol verlangen en melancholie. Hij schreeuwt en fluistert, beweegt en ontroert. Muzikale helden die hij vereert en die hem beïnvloeden zijn Ani Difranco, Greg Dulli, Ben Folds, Ryan Adams en oude goden als Billy Joel, Prince en Led Zeppelin. Jasper is samen met Arthur Adam aanvoerder van het Twents Songschrijvers Gilde en werkte mee aan de in maart 2014 verschenen eerste E.P. van dit verbond. In november 2014 verscheen zijn eerste soloalbum, Bend.
Dit najaar verschijnt Jasper’s tweede solo album From The Light Of Day To The Dead Of Night.

Muziek

Let go

You will always play that part

Chicago lady

Reviews

Boek Jasper Slaghuis en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jasper Slaghuis, Folk, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jasper Slaghuis

Jasper Slaghuis is een solo-artiest uit Enschede. Jasper Slaghuis maakt vooral muziek in de genres Folk, Pop & Singer-songwriter. Jasper Slaghuis heeft sinds de inschrijving op 23/08/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jasper Slaghuis klinkt als: Ryan Adams, Damien Rice, Billy Joel, John Mayer. Het repertoire van Jasper Slaghuis bestaat uit covers en eigen werk.

Jasper Slaghuis hanteert een richtprijs van €75 - €249 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.