Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband

  (11)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Rock #Nederpop
  • Klinkt als Bruno Mars, Backstreet Boys, Bon Jovi, Andre Hazes
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €1540

Stuur een persoonlijk bericht naar Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband

Check beschikbaarheid
Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband, Pop, Rock, Nederpop band

Een feestje begint bij jou en je gasten. Op zoek naar een onvergetelijke avond. Wij dagen je uit, slepen je mee, en voor je het weet, staat iedereen te dansen, zingen en te springen. Meestal ook echt in die volgorde ;-)
Niet dat we precies kunnen voorspellen hoe het zal gaan, iedere avond loopt anders. Is uniek. Daar passen we ons op aan, zodat we samen met jullie iedere avond bijzonder en onvergetelijk maken en (en passant) heel veel bakken met plezier met je beleven.

Wij zijn een groepje talentvolle en ervaren muzikanten die voor de lol en liefde voor muziek jouw party komen crashen. We lachen mee om dat rare stukje van Oom Hans (waarvan je ECHT had gezegd dat je die niet wilde) en toveren de hele zaal om tot een feestend brok gezelligheid.

Prijzen;
- € 1540 voor 3 sets van 45 minuten en muziek in de pauze verzorgd door onze DJ
- Inclusief licht- en geluidstechniek tot ongeveer 150 man publiek
- Buiten Noord-Holland rekenen we reiskosten

Muziek

Shut Up Where The Streets l...

Lonely Boy - live op radio ...

Sterrenstof - live op radio...

Reviews

Door op 27/01/2020

Wat een geweldig band! Ze hebben er een fantastisch feest van gemaakt tijdens onze bruiloft, wat een energie! Gewoon een hele goede band, die zelfs nog de moeite nam om een aantal favoriete nummers van ons in te studeren. Daarnaast hele leuke en spontane gasten. Een absolute aanrader voor een goed feestje dat je lang blijft!

Door op 19/10/2019

De Jacks maken echt een feestje! Ze spelen van alles. Verzoeknummer? Geen probleem. Wat een feest met deze band. Ook de wisselwerking met het publiek is te gek. Bovendien zijn het erg goede muzikanten. Top band!!!

Door op 28/09/2019

Joat speelde afgelopen zaterdag op onze bruiloft en heeft het feest helemaal afgemaakt. Heerlijk afwisselend repertoire en ze gaan in op persoonlijke wensen. Ook lekker relaxte gasten die zich flexibel opstellen. Echt een aanrader!

Optredens van Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband

Contact

Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband, Pop, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband

Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband is een band uit Amsterdam. Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband speelt muziek in de genres Pop, Rock & Nederpop. Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband heeft sinds de inschrijving op 11/12/2018 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband klinkt als: Bruno Mars, Backstreet Boys, Bon Jovi, Andre Hazes. Het repertoire van Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband hanteert een richtprijs van €1540 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.