Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband

  (9)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Rock #Nederpop
  • Klinkt als Bruno Mars, Backstreet Boys, Bon Jovi, Andre Hazes
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €940 - €1290

Stuur een persoonlijk bericht naar Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband

Check beschikbaarheid
Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband, Pop, Rock, Nederpop band

Een feestje begint bij jou en je gasten. Op zoek naar een onvergetelijke avond. Wij dagen je uit, slepen je mee, en voor je het weet, staat iedereen te dansen, zingen en te springen. Meestal ook echt in die volgorde ;-)
Niet dat we precies kunnen voorspellen hoe het zal gaan, iedere avond loopt anders. Is uniek. Daar passen we ons op aan, zodat we samen met jullie iedere avond bijzonder en onvergetelijk maken en (en passant) heel veel bakken met plezier met je beleven.
Wij zijn een groepje talentvolle en ervaren muzikanten die voor de lol en liefde voor muziek jouw party komen crashen. We lachen mee om dat rare stukje van Oom Hans (waarvan je ECHT had gezegd dat je die niet wilde) en toveren de hele zaal om tot een feestend brok gezelligheid. We kunnen natuurlijk ook heel rustig en akoestisch spelen, maar komen versterkt nog beter tot ons recht.
We raden je aan geen verwachtingen te hebben, we overtreffen ze namelijk toch. En als je dat niet gelooft, boek ons maar eens!

Prijzen;
- € 940 voor 3 sets van 45 minuten en muziek in de pauze verzorgd door onze DJ
- Meerkosten licht- en geluidstechniek € 350 (tot ongeveer 150 man publiek)
- Buiten Noord-Holland rekenen we reiskosten

Muziek

Shut Up Where The Streets l...

Lonely Boy - live op radio ...

Sterrenstof - live op radio...

Reviews

Door op 28/09/2019

Joat speelde afgelopen zaterdag op onze bruiloft en heeft het feest helemaal afgemaakt. Heerlijk afwisselend repertoire en ze gaan in op persoonlijke wensen. Ook lekker relaxte gasten die zich flexibel opstellen. Echt een aanrader!

Door op 24/08/2019

Een onwijs gezellige en enthousiaste band die na afloop van ons concert Pop a round the Appelhoek ( waar Arjen ook een paar supergave nummers ten gehore bracht )de avond met lekkere muziek feestelijk heeft afgesloten. Wij hebben erg genoten. Fanfarekorps Ons Genoegen uit Wijdenes

Door op 20/07/2019

Yeah! Deze gasten hebben wij mooi weten te strikken voor onze feestavond. Er kwamen gasten op ons feest tot leven waarvoor zelfs de beste artsen over de wereld geen therapie meer hadden! Muzikaal staan de mannen van Jacks garant voor topkwaliteit. No nonsense, deze gasten zijn gewoon goed, gezellig en zeer prettig in het contact. Boek ze nou maar, voor je het weet hebben ze al wat anders te doen!

Optredens van Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband

Contact

Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband, Pop, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband

Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband is een band uit Amsterdam. Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband speelt muziek in de genres Pop, Rock & Nederpop. Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband heeft sinds de inschrijving op 11/12/2018 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband klinkt als: Bruno Mars, Backstreet Boys, Bon Jovi, Andre Hazes. Het repertoire van Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Jacks Of All Trades - Allround Feest en Bruiloftband hanteert een richtprijs van €940 - €1290 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.