Iwan Bockkom

  (2)
  • Soloartiest   /   Schiedam
  • #Nederpop #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als Marco Borsato, Tino Martin, Blof, George Michael
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Iwan Bockkom

Check beschikbaarheid
Iwan Bockkom, Nederpop, Pop, Singer-songwriter soloartist

De laatste vier jaar heb ik gewerkt aan mijn eigen muziek. Samen met Duncan Laurence heb ik 12 liedjes geschreven waarvan er inmiddels 7 zijn uitgebracht.

Muziek

Careless Whisper

Groen van jaloezie

Tegenwind

Reviews

Door op 25/06/2021

Iwan heeft opgetreden op ons huwelijksjubileum-feest. Hij zong enkele, prachtige, eigen nummers. Daarnaast heeft hij mee gewerkt aan een grote verrassing, nl een lied dat mijn man voor mij zong en waarbij Iwan hem ondersteunde.
De bijdrage van Iwan aan ons feest was heel mooi en heeft er zeker aan bijgedragen dat wij nog steeds met warme gevoelens terug denken aan die dag.

Door op 20/06/2021

Iwan is een zanger met mooi eigen werk, maar daarnaast stond hij ook open voor onze favorieten, zoals o.a. Hazes en Blof. Alles is bespreekbaar waar hij uitgebreid de tijd voor neemt.

Onze zoon heeft buiten ons weten om, Iwan gevraagd om samen een duet te zingen. Iwan heeft zelfs een keer met hem geoefend. Fantastisch!

Iwan z'n opterden was een zeer geslaagde toevoeging aan ons huwelijksfeest. Iwan is profesioneel, maar daarbij ook heel gezellig.

TOP!

Contact

Iwan Bockkom, Nederpop, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Iwan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Iwan Bockkom

Iwan Bockkom is een solo-artiest uit Schiedam. Iwan Bockkom maakt vooral muziek in de genres Nederpop, Pop & Singer-songwriter. Iwan Bockkom heeft sinds de inschrijving op 05/04/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Iwan Bockkom klinkt als: Marco Borsato, Tino Martin, Blof, George Michael. Het repertoire van Iwan Bockkom bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Iwan Bockkom krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Iwan Bockkom hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.