Ismene

Indicatie €100 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Ismene

Check beschikbaarheid
Ismene, Singer-songwriter, Alternatief, Electronic soloartist

Ismene is een moderne mix van warme, bezwerende vocalen en catchy melodieën. De nummers zijn dromerig en melancholiek, maar ook poppy en catchy. Hoewel Ismene begon met country-achtige popliedjes, besloot ze het na haar deelname aan de Beste Singer-Songwriter van Nederland over een andere boeg te gooien. Tegenwoordig werkt ze veel met elektronische elementen in haar muziek.
Als act is Ismene veelzijdig; soms neemt ze een bassist en gitarist mee om haar nummers te versterken, soms alleen haar akoestische gitaar of stage piano; afhankelijk van de gelegenheid en mogelijkheden.

Muziek

Wiser

Reviews

Boek Ismene en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ismene, Singer-songwriter, Alternatief, Electronic soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rosa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ismene

Ismene is een solo-artiest uit Utrecht. Ismene maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Alternatief & Electronic. Ismene heeft sinds de inschrijving op 11/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ismene klinkt als: London Grammar, Florence + the Machine. Het repertoire van Ismene bestaat uit covers en eigen werk.

Ismene hanteert een richtprijs van €100 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.