Innocent Youth

  • DJ   /   Barcelona
  • #Rock 'n Roll #Pop #Indie Rock
  • Klinkt als The Smiths, Blondie, Bombay, Warpaint, Bloc Party, Mac Demarco, MGMT, New Order, Nirvana, The Killers, Tame Impala, The Cure, Paul Young, Vampire Weekend, Madonna, Queen, Billy Idol, The Libertines, Traumahelicopter, Soko, Devo, Indian Askin

Indicatie €150 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Innocent Youth

Check beschikbaarheid
Innocent Youth , Rock 'n Roll, Pop, Indie Rock dj

Een DJ-collectief dat ook een echt stel is in het dagelijks leven? Je ziet het niet vaak, maar het is écht waar. Naast hun liefde voor elkaar staan ze ook bekend om hun obsessie voor Indierock en jaren 80 muziek. Eén van de DJ’s is al een aantal jaar bezig als muziekjournalist in Nederland, dus geen gebrek aan nieuwe nummers in de playlist. Niets is te gek voor dit collectief: verwacht (gratis) shotjes voor het publiek, de nieuwste Indierock nummers, handgemaakte objecten en ongegeneerd crowdsurfende hipsters. Het collectief heeft o.a. gedraaid in Rotown tijdens Rotown Fridays, de welbekende Open DJ Night, het International Film Festival in Rotterdam en meer!

Muziek

Joan Jett - Bad Reputation

Innocent Youth at Rotown 10...

Reviews

Innocent Youth heeft nog geen reviews.

Contact

Innocent Youth , Rock 'n Roll, Pop, Indie Rock dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Giordano

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Innocent Youth

Innocent Youth is een DJ uit Barcelona . Innocent Youth draait muziek in de stijlen Rock 'n Roll, Pop & Indie Rock. Innocent Youth heeft sinds de inschrijving op 08/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Innocent Youth klinkt als: The Smiths, Blondie, Bombay, Warpaint, Bloc Party, Mac Demarco, MGMT, New Order, Nirvana, The Killers, Tame Impala, The Cure, Paul Young, Vampire Weekend, Madonna, Queen, Billy Idol, The Libertines, Traumahelicopter, Soko, Devo, Indian Askin . Het repertoire van Innocent Youth bestaat uit alleen eigen werk.

Innocent Youth hanteert een richtprijs van €150 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.