GO NUTZ!

Indicatie €550

Stuur een persoonlijk bericht naar GO NUTZ!

Check beschikbaarheid
GO NUTZ!, Tributeband, Rock 'n Roll, Rock band

Acht muzikanten met een missie
Met het publiek de ultieme trip door de muzikale erfenis van Neerlands grootste rock ’n roll artiest, Herman Brood maken.

Wie zijn we?
Wij zijn de band GO NUTZ!, acht muzikanten die zich laten inspireren door de muziek van Herman Brood. Gestart onder de naam Huize Ria, en begin 2022 verandert in de naam “GO NUTZ!”. De naam van het 5e album van Brood; het album dat tijdens zijn Amerikaanse avontuur is gemaakt. Een aantal nummers staan bij ons op de setlist. De bekendsten “I love you like i love myself”, "Hotshot" en “I don’t need you” haalden ook de hitlijsten. Wij zijn natuurlijk helemaal gek van Brood, dus GO NUTZ! is op ons zeker van toepassing. Nu jij nog! De band staat bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische maar soms ook ingetogen trip door de muzikale erfenis van Herman Brood.

Wat we willen?
Iedere zaal of event op z’n kop zetten. We maken van elk optreden een feestje! Wil je zien en horen hoe we dat doen? Kijk gerust rond op onze website, volg ons op de sociale media of nog beter, kom een keer kijken bij een optreden.

Wat we doen?
Natuurlijk spelen we de grote hits. Naast de Rock & Roll nummers schuwt de band ook nummers als “When i get home” en “My way” niet. Maar er is nog zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook onze zangeressen laten van zich horen. En dat alles onder het motto: “Gonna have a party, gonna have a blast”.

Muziek

Rock & Roll junkie

Still believe

Wild sugar

Reviews

Boek GO NUTZ! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

GO NUTZ!, Tributeband, Rock 'n Roll, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over GO NUTZ!

GO NUTZ! is een band uit Oldenzaal. GO NUTZ! speelt muziek in de genres Tributeband, Rock 'n Roll & Rock. GO NUTZ! heeft sinds de inschrijving op 23/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van GO NUTZ! klinkt als: Herman Brood. Het repertoire van GO NUTZ! bestaat uit alleen covers.

GO NUTZ! hanteert een richtprijs van €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.