Hugo Drax & Von Hammerstein

  (4)
  • DJ   /   Groningen
  • #Funk #Disco #Soul
  • Klinkt als Michael Jackson, The Souljazz Orchestra
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €499 - €999

Stuur een persoonlijk bericht naar Hugo Drax & Von Hammerstein

Check beschikbaarheid
Hugo Drax & Von Hammerstein, Funk, Disco, Soul dj

Hugo Drax & Von Hammerstein zijn twee funky broers die jouw bruiloft, (bedrijfs-)feest of festival gegarandeerd omtoveren tot het dansfeest van je dromen. Met een perfect gevoel voor timing en sfeer brengt dit zeer ervaren DJ duo hits uit de ’70s, gecombineerd met moderne klassiekers en verzoekjes uit het publiek. Ze stemmen de set af op jouw muzieksmaak en zorgen voor een op maat gemaakt pakket voor je evenement. Met Drax & Stein zijn de mogelijkheden oneindig!
Voor meer informatie zie draxandstein.com

Muziek

Hugo Drax & Von Hammerstein...

Hugo Drax & Von Hammerstein...

Hugo Drax & Von Hammerstein...

Reviews

Door op 29/04/2019

Super optreden jongens! Van dansbare klassiekers tot funky nummers die ik nog nooit had gehoord, Hugo & Von slepen je mee de dansvloer op! Hele relaxte gasten die perfect bij ons koningsdag feestje pasten. Bedankt!

Door op 25/04/2019

Met een 150 man uitgenodigd, had ik vooral een act nodig die mensen enthousiast maakten, een goeie sfeer neerzetten, mensen de dansvloer op kregen en die mij verder het werk uit handen namen.
Ik had niet om een betere act kunnen vragren! Contact liep soepel en de boys waren goed voorbereid. Vanaf het eerste moment maakten ze er één groot feest van, erg blij dat ik ze geboekt heb!!! Thanks HD&VD!

Door op 02/04/2019

Een echte aanrader voor elk feest! De heren van Hugo Drax & Von Hammerstein waren ruim op tijd aanwezig om alles klaar te zetten en hebben goed naar onze wensen geluisterd. De dansvloer was de hele avond bezet en we hebben veel lovende reacties gehad van onze gasten. Bedankt, en hopelijk tot een volgende keer!

Contact

Hugo Drax & Von Hammerstein, Funk, Disco, Soul dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hugo Drax & Von Hammerstein

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hugo Drax & Von Hammerstein

Hugo Drax & Von Hammerstein is een DJ uit Groningen. Hugo Drax & Von Hammerstein draait muziek in de stijlen Funk, Disco & Soul. Hugo Drax & Von Hammerstein heeft sinds de inschrijving op 20/01/2019 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hugo Drax & Von Hammerstein klinkt als: Michael Jackson, The Souljazz Orchestra. Het repertoire van Hugo Drax & Von Hammerstein bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Hugo Drax & Von Hammerstein krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Hugo Drax & Von Hammerstein hanteert een richtprijs van €499 - €999 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.