HUEGO

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar HUEGO

Check beschikbaarheid
HUEGO, Electronic, Hip Hop, Drum 'n bass dj

Overdag is Hugo Emmerzael een bevlogen film- en muziekjournalist. In de nachtelijke uren poogt hij als HUEGO avontuurlijke clubmuziek aan de man te brengen. Hij gebruitk zijn ervaring en repertoire als muziekjournalist om het grensgebied tussen de club en de avant-garde uit te pluizen. Op zijn in Utrecht en Amsterdam gesitueerde feesten van Conservative Hustlin’ boekt hij artiesten die donkere, frisse en spannende geluiden naar de dansvloer brengen. Zelf produceert hij jFootwork en Juke, energieke dansmuziek uit Chicago op 160 Beats Per Minuut.

Muziek

HUEGO - Better Days

HUEGO - Danger

HUEGO - Shine Forth

Reviews

Boek HUEGO en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

HUEGO, Electronic, Hip Hop, Drum 'n bass dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hugo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over HUEGO

HUEGO is een DJ uit Utrecht. HUEGO draait muziek in de stijlen Electronic, Hip Hop & Drum 'n bass. HUEGO heeft sinds de inschrijving op 24/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van HUEGO klinkt als: DJ Rashad, Machinedrum, Evian Christ. Het repertoire van HUEGO bestaat uit alleen eigen werk.

HUEGO hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.