Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Jazz #Swing #Gipsy
  • Klinkt als Django Reinhardt, Rosenberg Trio
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €750 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz

Check beschikbaarheid
Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz, Jazz, Swing, Gipsy band

Gypsy jazz a la Django Reinhardt en het Rosenberg Trio in de handen van (internationaal) bekende gypsyjazzmusici: Adrian Holovaty, Jan Brouwer en Jet Stevens. Swingende muziek tijdens uw feestje thuis, in de tuin of een zonovergoten terras, of met een concert voor de aandachtige luisteraar. Ritmegitarist Jan Brouwer zorgt voor liedjes uit het repertoire van jazzhelden als Frank Sinatra en Billie Holiday. Een compact en makkelijk inzetbaar trio dat de juiste snaar raakt.

Muziek

Twilight Time

Django’s Tiger

Tears

Reviews

Door op 14/11/2022

Het contact vooraf en op de avond zelf verliep soepel en ze waren erg meedenkend over het gebruik van de ruimte en de tijdsindeling. De bezoekers van de Museumnacht hebben erg genoten van de live jazz muziek en het was zeker een toegevoegde waarde in onze cocktail en espressobar. Erg aan te raden!

Contact

Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz, Jazz, Swing, Gipsy band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz

Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz is een band uit Amsterdam. Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz speelt muziek in de genres Jazz, Swing & Gipsy. Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz heeft sinds de inschrijving op 27/06/2020 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz klinkt als: Django Reinhardt, Rosenberg Trio. Het repertoire van Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Holovaty-Brouwer-Stevens: top gypsy jazz hanteert een richtprijs van €750 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.