Hoge Noot

Indicatie €350 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Hoge Noot

Check beschikbaarheid
Hoge Noot, Coverband, Nederpop, Indie Rock band

Hoge Noot is een eigenwijze coverband met een fijn repertoire, samengesteld uit pakweg vier decennia pop- en rockmuziek. Naast een voorliefde voor de jaren tachtig maken we er een sport van om ons niet te beperken tot de geijkte en grijsgespeelde stampers, maar ook te kiezen voor minder bekende, maar voor velen wel zeer herkenbare nummers die bij velen aangename herinneringen zullen oproepen. Voeg daarbij een flinke dosis humor, enthousiasme en muzikaliteit en je hebt een fantastische invulling van een feestavond of evenement. Daarnaast kun je ons ook gewoon boeken voor een buurtfeest, of als live act in een zaaltje, het café of de kroeg. Moet het dak eraf? Het publiek tot op het punt van uitputting worden opgezweept? Geen probleem. Moet het wat rustiger? Semi-akoestisch? Ook goed, laat het ons weten.

Muziek

Blauw - The Scene

Everybody's gotta learn Som...

Girl - Anouk

Reviews

Boek Hoge Noot en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Hoge Noot, Coverband, Nederpop, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hoge Noot

Hoge Noot is een band uit Hilversum. Hoge Noot speelt muziek in de genres Coverband, Nederpop & Indie Rock. Hoge Noot heeft sinds de inschrijving op 27/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hoge Noot klinkt als: Coldplay, Queen, David Bowie, Het Goede Doel, Anouk, INXS. Het repertoire van Hoge Noot bestaat uit alleen covers.

Hoge Noot hanteert een richtprijs van €350 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.