Velvet Monday

Indicatie €350 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Velvet Monday

Check beschikbaarheid
Velvet Monday, Coverband, Nederpop, Indie Rock band

Wil je nu eens geen Hazes, Non-stop disco party-mix, Top 40 of betekenisvolle luisterliedjes in de tent? Maar ben je wel op zoek naar een stevige pot livemuziek met enige nadruk op de jaren '80 en '90? Coverband Velvet Monday heeft een fijne setlist vol potige rock- en popnummers die niet altijd voor de hand liggen, maar wel uitdrukkelijk deel uitmaken van ons collectief muzikaal geheugen.

Velvet Monday bestaat uit zes ervaren en enthousiaste bandleden die eerder samenwerkten onder de naam Hoge Noot, maar kozen voor een muzikale richting met meer stevigheid en energie, zodat het ook voor de aanwezigen steeds lastiger wordt om bij een optreden stil te blijven zitten.

Met nummers van onder meer Billy Idol, REM, Herman Brood, David Bowie, Anouk en Queen, opgeplust met soms onverwachte of verrassende vondsten en een fijne dosis humor, komen we graag naar je evenement, braderie, festival, feest of partij, café of ander podium om je gasten of publiek een optreden vol warme herkenning te bezorgen. En ja, dansen mag natuurlijk ook!

Muziek

Blauw - The Scene

Everybody's gotta learn Som...

Girl - Anouk

Reviews

Boek Velvet Monday en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Velvet Monday, Coverband, Nederpop, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Velvet Monday

Velvet Monday is een band uit Hilversum. Velvet Monday speelt muziek in de genres Coverband, Nederpop & Indie Rock. Velvet Monday heeft sinds de inschrijving op 27/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Velvet Monday klinkt als: Coldplay, Queen, David Bowie, Anouk, INXS, Blondie. Het repertoire van Velvet Monday bestaat uit alleen covers.

Velvet Monday hanteert een richtprijs van €350 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.