HERITAGE AC/DC Tribute

  (2)

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar HERITAGE AC/DC Tribute

Check beschikbaarheid
HERITAGE AC/DC Tribute, Blues, Hard Rock, Rock band

"Heerlijk, van die lange autoritten en de radio op classic rock afgestemd. Het volume staat op tien, elleboog losjes uit het raam en mee blèren is onvermijdelijk. Vanavond geen radio, wel live & direct. Wij huldigen het Australische AC/DC!
Back in Black, High Voltage, Whole lotta Rosie, T.N.T., Thunderstruck, Highway to Hell etc., etc… AC/DC heeft ze allemaal op haar naam staan. Wij besloten twee jaar geleden de instant classics tot ons te nemen met de missie de nummers zo dik en strak mogelijk te interpreteren. Verwacht geen AC/DC lookalikes, dus geen gitarist in schooluniform en dat soort fratsen.
Opvallend is dat de ruwe strotten van wijlen Bon Scott en Brian Johnson een vrouwelijke vertaling krijgen. Maar maakt u zich geen zorgen…. wij zorgen voor de songs, de monsterriffs, de ritmesectie, zo strak als de machine AC/DC zelf. Echt, beloofd!!
Bij elkaar gezocht vanaf de zomer van 2011 is dit een groep die als doel heeft de pompende muziek van AC/DC te ademen. De bedrieglijke simpliciteit van deze rock houd deze band scherp en zet aan tot een enorme drive om de set voor 200% goed neer te zetten.
Alle bandleden begrijpen deze instelling ook wat dus voor een enorme klik zorgt die zij trachten op het podium overtuigende neer te zetten.
De meeste bandleden hebben al een ruime ervaring in de muziek en allen staan te popelen deze knal ervaring met het publiek te delen."

We zijn te boeken voor festivals en voorprogramma's.

Muziek

Shoot to Thrill

Thunderstruck

Live at gigs!

Reviews

Door op 21/05/2019

Prima contact, aardige lui en een zeer verzorgde en strakke show. Topavond gehad!

Door op 01/04/2018

Geweldig optreden. Ik ga ze zeker aanpresenteren . Leuke gasten en zeker voor herhaling vatbaar. Heritage tevreden wij tevreden ....TOP avond

Contact

HERITAGE AC/DC Tribute, Blues, Hard Rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Heritage

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over HERITAGE AC/DC Tribute

HERITAGE AC/DC Tribute is een band uit Eindhoven. HERITAGE AC/DC Tribute speelt muziek in de genres Blues, Hard Rock & Rock. HERITAGE AC/DC Tribute heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van HERITAGE AC/DC Tribute klinkt als: AC/DC. Het repertoire van HERITAGE AC/DC Tribute bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: HERITAGE AC/DC Tribute krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

HERITAGE AC/DC Tribute hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.