Here We Are

  • Band   /   Bergen op Zoom Roosendaal Breda
  • #Jazz #Soul #Latin
  • Klinkt als Eden Atwood, Melodie Gardot, Hilary Cole, Diana Krall, Sophie Milman, Cassandra Wilson, Halie Loren, Madeleine Peyroux

Indicatie €350 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Here We Are

Check beschikbaarheid
Here We Are, Jazz, Soul, Latin band

Wij spelen sfeervolle jazz, soul en latin op kleine feesten, partijen en recepties waarbij heerlijke relaxte achtergrondmuziek gewenst is. De band weet een sfeer weg te zetten waardoor de stemming zich onmiddellijk aanpast aan het moment.
Het trio bestaat uit zang, contrabas en piano/accordeon. We spelen jazz-standards, evergreens, ballads, up-tempo nummers, chansons, latin en soul. Een groot aantal nummers spelen we met begeleiding van accordeon. Dit heeft als voordeel dat we uw publiek al spelend kunnen opzoeken. We spelen dan een semi-acoustische set op de plek waar het publiek zich bevindt, in een onvangstruimte, op een terras of nog op de parkeerplaats. De muziek past erg goed bij een receptie, feestje, etentje of buffet.

Muziek

Everything Must Change

These Foolish Things

The Shadow Of Your Smile

Reviews

Boek Here We Are en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Here We Are, Jazz, Soul, Latin band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Peter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Here We Are

Here We Are is een band uit Bergen op Zoom Roosendaal Breda. Here We Are speelt muziek in de genres Jazz, Soul & Latin. Here We Are heeft sinds de inschrijving op 04/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Here We Are klinkt als: Eden Atwood, Melodie Gardot, Hilary Cole, Diana Krall, Sophie Milman, Cassandra Wilson, Halie Loren, Madeleine Peyroux. Het repertoire van Here We Are bestaat uit alleen covers.

Here We Are hanteert een richtprijs van €350 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.