GuitarBeats

Indicatie €75 - €299

Stuur een persoonlijk bericht naar GuitarBeats

Check beschikbaarheid
GuitarBeats, Coverband, Bossa nova, Dance soloartist

Gitarist
met het zelf bouwen van een basgitaar en de bezoeken aan de plaatselijke gitaarwinkel waren de eerste stappen van Marco naar een professionele praktijk als musicus. Vanaf zijn dertiende verjaardag waar hij een elektrische gitaar kreeg tot het moment waarop hij een beroepsmuzikant word is een lange weg afgelegd. Met daarin oa het afronden van het conservatorium, de orkesten in het professionele entertainment circuit en de artiesten begeleiding. In vele studio’s en theaters en op diverse andere podia heeft Marco Tenkink zijn muzikale bijdrage als gitarist geleverd

Muziek

Lounge Gitaar

Guitar Pop Mashup

Soul Guitar

Reviews

Boek GuitarBeats en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

GuitarBeats, Coverband, Bossa nova, Dance soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - marco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over GuitarBeats

GuitarBeats is een solo-artiest uit Utrecht. GuitarBeats maakt vooral muziek in de genres Coverband, Bossa nova & Dance. GuitarBeats heeft sinds de inschrijving op 25/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van GuitarBeats klinkt als: Dua Lippa,Justin Timberlake, Justin Bieber. Het repertoire van GuitarBeats bestaat uit covers en eigen werk.

GuitarBeats hanteert een richtprijs van €75 - €299 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.