Groeftherapie

  (3)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Rock 'n Roll #Soul #Pop
  • Klinkt als Soul, Funk, Rock 'n Roll, Disco
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Groeftherapie

Check beschikbaarheid
Groeftherapie, Rock 'n Roll, Soul, Pop dj

Groeftherapie wordt gevormd door dj's Clap!Clap!Clap!, Rita Lynn en Johnny Stache. Alle drie geëvolueerd van platenliefhebbers naar DJ en inmiddels bekende namen in Utrecht. Onder andere van het maandelijks terugkerend feestje in Grand Café Lebowski, feestjes in Tivoli Vredenburg, vele cafés in de stad en vele privé boekingen. De nadruk ligt bij dit trio op de Rock 'n roll, funk, soul en disco van de jaren 50, 60, 70 en 80. Altijd een feestje dus!

Muziek

Tutti Frutti - Lee Austin

Golden Years - David Bowie

Foto's

Reviews

Door op 23/04/2018

Fijn contact met Groeftherapie! Er is veel mogelijk en zij vullen de sfeer van het evenement goed aan. Aanrader!

Door op 24/11/2017

Groeftherapie organiseert maandelijks een feestje in ons café met elke een decór en poster in wisselend thema. De dansvloer staat gegarandeerd vol, en met Groeftherapie zijn we een unieke plek in Utrecht waar als enige een avond lang iedereen elke maand terug naar de 60's/70's gaat. Ons publiek is jong maar het werkt als een tierelier!

Door op 24/11/2017

We hebben Groeftherapie geboekt als afsluitende act op het Backroads Roots festival. Ze sloten perfect aan met surf, rock 'n roll en een vleugje country. Mooi aangepast op onze eigen programmering waardoor de hele avond de dansvloer gevuld bleef. Perfect! Ook communicatie vooraf was dik in orde.

Contact

Groeftherapie, Rock 'n Roll, Soul, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Thijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Groeftherapie

Groeftherapie is een DJ uit Utrecht. Groeftherapie draait muziek in de stijlen Rock 'n Roll, Soul & Pop. Groeftherapie heeft sinds de inschrijving op 24/11/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Groeftherapie klinkt als: Soul, Funk, Rock 'n Roll, Disco. Het repertoire van Groeftherapie bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Groeftherapie krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Groeftherapie hanteert een richtprijs van €150 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.