Gianni Nanni

  • Soloartiest   /   Delft
  • #Volksmuziek #60s #90s
  • Klinkt als Paolo Conte / Andrea Bocelli

Indicatie €150 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Gianni Nanni

Check beschikbaarheid
Gianni Nanni, Volksmuziek, 60s, 90s soloartist

Ik stel mezelf voor: 

Mijn naam is Gianni Nanni. Ik ben een Italiaan, geboren en getogen Florentijn ( Florence is  de hoofdstad van regio Toscane in Italië) . Sinds de jaren negentig woon ik in de mooie stad Delft in het hart van de Randstad.

Met veel enthousiasme leg ik mij toe op het creëren van een Italiaanse sfeer met LIVE gespeelde en gezongen background muziek (stem en Spaanse gitaar).
Klanten vinden mijn optreden ideaal voor diverse gelegenheden waarbij mijn aanwezigheid een grote toegevoegde waarde heeft. Graag verzorg ik voor u een smaakvol optreden , met name als het evenement in het teken van “Italië “, “romantiek” of “vakantie” staat. Mijn warme en krachtige stem, begeleid met het zachte geluid van een Spaanse gitaar, vormt hierbij de perfecte omlijsting van uw avond.

Muziek

Mix of famous Italian songs

Reviews

Boek Gianni Nanni en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Gianni Nanni, Volksmuziek, 60s, 90s soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gianni

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gianni Nanni

Gianni Nanni is een solo-artiest uit Delft. Gianni Nanni maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek, 60s & 90s. Gianni Nanni heeft sinds de inschrijving op 16/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gianni Nanni klinkt als: Paolo Conte / Andrea Bocelli. Het repertoire van Gianni Nanni bestaat uit alleen covers.

Gianni Nanni hanteert een richtprijs van €150 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.