GEENIDEEBAND

  • Band   /   Amersfoort
  • #Coverband #Pop #Rock
  • Klinkt als Blof,The Rolling Stones,The Beatles,Snow Patrol,Queen,De Dijk,Blues Brothers,Fleetwood Mac,Radiohead,The Police,Doe Maar,Weezer,Passenger,The Doobie Brothers,Herman Brood,Golden Earring,Kings of Leon,David Bowie,Coldplay,Muse,U2,Oasis
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €650 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar GEENIDEEBAND

Check beschikbaarheid
GEENIDEEBAND, Coverband, Pop, Rock band

Zoek je een leuke en betaalbare band voor een feest? GEENIDEE is een ervaren en enthousiaste pop rock coverband uit Leusden, vlakbij Amersfoort. Een leuk bandje met een grote passie: muziek maken! En dat doen we al sinds 1996. Wij spelen een gevarieerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige pop en rock repertoire vanaf de sixties tot heden.

Met ‘lekker in het gehoorliggende’ pop en rock covers is GEENIDEE de ideale band voor in de kroeg, vereniging, festival, verjaardag of feest. Zoek je een leuke band voor je feest? Een leuk idee om je verjaardag te vieren? Ga jij een Abraham feest of Sarah feest organiseren? Of ben je misschien 25, 30 of 40 jaar getrouwd…? Boek dan de gezellige GEENIDEEBAND met pop en rock repertoire vanaf de jaren zestig tot nu!

Een feest van herkenning met covers van U2, Snow Patrol, Kings of Leon, Passenger, Coldplay, Keane, Rolling Stones, Beatles, Police, Queen, Ray Charles, Golden Earring… Maar ook de grote Nederlandstalige hits van Doe Maar, Blof, De Dijk, Van Dik Hout, The Scene, Kecks, Meeuwis e.a. ontbreken natuurlijk niet. Je kent ze beslist allemaal!

Wil je precies weten welke nummers we spelen? Vraag een volledige playlist aan! Staat jouw favoriete hit er niet bij? Heb je een nummer met een zelfgemaakte of aangepaste tekst? Een ander leuk idee voor je feest…? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

Ach. Een gewoon coverbandje kan je altijd nog inhuren… Maar als het op kwaliteit en ervaring aankomt dan zit je bij GEENIDEE beslist goed! En hoe zal dat uitpakken? GEENIDEE! We denken in ieder geval iets te bieden te hebben. Sterker nog… We weten het zeker!

Muziek

Koukleum

Hit the Road Jack (live cover)

Orkaan

Reviews

Boek GEENIDEEBAND en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

GEENIDEEBAND, Coverband, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - GEENIDEE

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over GEENIDEEBAND

GEENIDEEBAND is een band uit Amersfoort. GEENIDEEBAND speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Rock. GEENIDEEBAND heeft sinds de inschrijving op 03/01/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van GEENIDEEBAND klinkt als: Blof,The Rolling Stones,The Beatles,Snow Patrol,Queen,De Dijk,Blues Brothers,Fleetwood Mac,Radiohead,The Police,Doe Maar,Weezer,Passenger,The Doobie Brothers,Herman Brood,Golden Earring,Kings of Leon,David Bowie,Coldplay,Muse,U2,Oasis. Het repertoire van GEENIDEEBAND bestaat uit alleen covers.

GEENIDEEBAND hanteert een richtprijs van €650 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.