For Scratch

  • Band   /   Veghel
  • #Indie Rock #Electronic #Alternatief
  • Klinkt als De Staat, DeWolff, Focus, Muse, AWOLNATION, Vulfpeck, Imagine Dragons, Arcade Fire, Gorillaz, Balthazar

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar For Scratch

Check beschikbaarheid
For Scratch, Indie Rock, Electronic, Alternatief band

For Scratch bestaat uit Tijn van Geel (gitaar, zang), Julius Smit (Drum, tweede stem zang) en Willem korsten (toetsen, tweede stem zang). Tijn kent zijn origine in Classic en Indie Rock, Julius is een metaldrummer en Willem is klassiek en jazz geschoold pianist. De muziek is een glorieus bijeenraapsel van allerlei stijlen (vandaar het woord 'Scratch'), deze chaos van verschillende smaken maakt elke track en performance weer interessant anders. Voor dit chaotisch plezier en de humor op het podium leven de heren van For Scratch. Als je het geluid toch zou moeten definiëren, zou het een combinatie van alternatieve- en industriele-rock zijn; electronica en effecten in overvloed. Omdat ze een prachtig orgel en veel klassieke gitaargeluiden in combinatie met piano gebruiken, is classic- en indie- rock ook niet uitgesloten. Muziek met energie! Meeslepende tracks!

Muziek

Man Machine

Grieving Fun

In Charge

Reviews

Boek For Scratch en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

For Scratch, Indie Rock, Electronic, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over For Scratch

For Scratch is een band uit Veghel. For Scratch speelt muziek in de genres Indie Rock, Electronic & Alternatief. For Scratch heeft sinds de inschrijving op 13/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van For Scratch klinkt als: De Staat, DeWolff, Focus, Muse, AWOLNATION, Vulfpeck, Imagine Dragons, Arcade Fire, Gorillaz, Balthazar. Het repertoire van For Scratch bestaat uit covers en eigen werk.

For Scratch hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.