Fling

  • Ensemble   /   Arnhem- Nijmegen
  • #Easy Listening #Jazz #Swing
  • Klinkt als Pop, jazz, chansons, meerstemmig, gearrangeerd

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Fling

Check beschikbaarheid
Fling, Easy Listening, Jazz, Swing ensemble

Fling beschikt over een gevarieerd en aanstekelijk repertoire. In de samenstelling van drie maal zang, met begeleiding van piano, contrabas en gitaar, brengt Fling haar muziek op geheel eigen, altijd verrassende wijze, met hier en daar een theatraal accent.
Naast de concerten die Fling zelf organiseert, is de band altijd in voor het opluisteren van diverse feestelijke gelegenheden. Van de barbecue in uw tuin tot de borrel of het diner van uw bedrijf.
Fling staat voor bevlieging, flirt, muziek die kriebelt, knipoogt en weer voorbijgaat. En ook de bevlogenheid, de muziek die inspireert, de klank die blijft hangen.
Hilde de Waart, Elleke Muller en Aurion van der Meer zingen covers uit de lengte en breedte van de popmuziek in een eigen jas gestoken. Van uitbundig vocaal arrangement tot intieme song. Emile Hagelen, Jos van de Kamp en Jeroen Jongmans begeleiden op gitaar , contrabas en piano. Performance en interactie met het publiek, dat is wat de band zoekt. In een setting van het kleinere podium komt Fling het best tot haar recht.

Muziek

A house is not a home

Spooky

Time after time

Reviews

Boek Fling en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Fling, Easy Listening, Jazz, Swing ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Emile

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Fling

Fling is een ensemble uit Arnhem- Nijmegen. Fling speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Jazz & Swing. Fling heeft sinds de inschrijving op 25/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Fling klinkt als: Pop, jazz, chansons, meerstemmig, gearrangeerd. Het repertoire van Fling bestaat uit alleen covers.

Fling hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.