Feestduo Kaaigezellig

Indicatie €445

Stuur een persoonlijk bericht naar Feestduo Kaaigezellig

Check beschikbaarheid
Feestduo Kaaigezellig, Entertainment, Nederpop, Nu-Disco ensemble

Feestduo Kaaigezellig is dé feestact voor uw feesttent, kroeg, bruiloft, festival.... oftewel; al uw evenementen waar het dak er spreekwoordelijk af moet. Met hun diverse act hebben ze zich al op menig locatie bewezen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Wellicht waren jullie nog niet op de hoogte van ons bestaan, dus laten we ons eerst eventjes snel introduceren. Wij zijn Ardin van Veen (uit Aalst) en Martin van Hemert (uit Nederhemert), oftewel Feestduo Kaaigezellig. Vorig jaar carnaval kwamen we met onze eerste eigen single (Kaaikapot) en dat smaakte naar veuuul meer!

En dus hebben we sindsdien nog drie nieuwe nummers uitgebracht; ‘Pijn in mijn kop (Oe Ah)’, ‘Nooit Genoeg (Don’t Take Me Home)’ en ‘Taairipke’, onze meest recente plaat. Deze kraker kwam tijdens de afgelopen carnaval in menig kroeg of optocht voorbij en was ook vertegenwoordigd bij de prestigieuze Kies je Kraker-verkiezing. Daarmee behoorde Taairipke tot de 33 beste carnavalsplaten volgens Omroep Brabant. Bij de Kroegenkraker van Oké FM kwam Taairipke tot een derde plaats en bij de landelijke verkiezing van KPN was er een veertiende plaats. Kortom; hij is uitstekend opgepikt.

Al onze platen zijn te streamen via Spotify, Zazell, Deezer, iTunes en HitsNL en ook op Youtube zijn ze te vinden. Zo zijn ‘Nooit Genoeg (Don’t Take Me Home)’ met ruim 55.000 views en ‘Pijn in mijn Kop (Oe Ah)’ met ruim 50.000 views inmiddels de magische grens van 50K gepasseerd.

We hebben met onze energieke optredens in iets meer dan een jaar tijd al menig feesttent, dorpshuis, sportkantine en kroeg op zijn kop gezet en we zouden het natuurlijk ook kaaimooi vinden om dat bij jullie te doen!

Met feestelijke groet,
Feestduo Kaaigezellig

Reviews

Boek Feestduo Kaaigezellig en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Feestduo Kaaigezellig, Entertainment, Nederpop, Nu-Disco ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feestduo Kaaigezellig

Feestduo Kaaigezellig is een ensemble uit Veen. Feestduo Kaaigezellig speelt muziek in de stijlen Entertainment, Nederpop & Nu-Disco. Feestduo Kaaigezellig heeft sinds de inschrijving op 31/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feestduo Kaaigezellig klinkt als: Lawineboys, PartyFriex. Het repertoire van Feestduo Kaaigezellig bestaat uit covers en eigen werk.

Feestduo Kaaigezellig hanteert een richtprijs van €445 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.